קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סביצ'ה פרואניname

סביצ'ה פרואניname
סביצ'ה פרואני מתכון יכול לספק הכמיהה הדרום אמריקנית שלך בסביבה 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, בצל, פלוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני, ו סביצ'ה פרואניname.

הוראות

1
הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה קטנה. טהור הראשון 4 מרכיבים ו 4 קוביות קרח גדולות בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים בצל; דופק 34 פעמים. מסננים נוזל לקערה בינונית. מערבבים במיץ צדפות, אם תרצה; מתבלים במלח. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים מים לתוך סיר גדול מצויד בסל קיטור לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הוסף בטטה, כיסוי, ומבשל עד רק מזלג מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
5
העברה לצלחת; בואו מגניב. בינתיים, להוסיף יותר מים לאותו סיר, במידת הצורך, כדי למדוד 1 אינץ'; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים אוזן תירס לסיר ואדים עד למכרז פריך, 23 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
העברה לצלחת; בואו להתקרר לחלוטין. חצי תפוח אדמה לאורכו. באמצעות baller מלון קטן, לגרוף כדורי תפוחי אדמה ולמקם אותם בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
חותכים גרעינים מקלח. שמור גרעיני כוס 1/3 (שמור גרעינים נוספים לשימוש נוסף).לשפשף קערה גדולה עם הצדדים לחתוך של צ ' ילה; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מניחים פלוק, 2/3 של בצל, leche דה טיגרה, ו 4 קוביות קרח גדולות בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
בואו להשרות במשך 2 דקות; להסיר קרח. מקפלים תפוחי אדמה ותירס; מתבלים במלח.באמצעות כפית מחוררת, מחלקים סביצ ' ה לתוך קערות קטנות או על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(צינור גדול)(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
טפטוף סביצ ' ה עם leche de tigre מהקערה; מקשטים עם בצל וכוסברה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק