סביצ'ה צדפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרום אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צליעה סביצ'ה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם בצל, מיץ לימון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו סביצ'ה צדפה, סביצ'ה צדפה, ו סביצ'ה צדפה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה לא פעילה ומערבבים לערבב היטב. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, ועד 1
כפית את סביצ ' ה לתוך משקפיים קטנים (4-אונקיה) ומקשטים עם כוסברה.
מה זה בכלל קערה לא מגיבה? קערה לא מגיבה עשויה מחומר לא מגיב, כגון קרמיקה ללא זיגוג, זכוכית, נירוסטה או פלסטיק (אבל אנחנו מנסים לפרוש הפלסטיק שלנו, נכון, אלא אם כן עשוי פלסטיק ממוחזר). חומרים תגובתיים הם אלומיניום ונחושת לא מחוברת, שמגיבים למזונות עם תכולת חומצה גבוהה, כמו עגבניות. האם אי פעם עטפת עגבנייה בנייר אלומיניום והסתכלת עליה למחרת? החומצה שורפת ישר דרך האלומיניום, שנותן לעגבניה טעם מתכתי. (עדיף לא לנסות להשאיר עגבניות באחת מקערות הנחושת הטובות שלך.)
Reprinted with permission from Anna Getty ' s Easy Green Organic by Anna Getty, © April 2010 Chronicle Books