הסביצ'ה של צ' ה גווארה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם אבוקדו, פילה כתום מחוספס, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדגים הגולמיים לקוביות ומתפזרים בתחתית מחבת לזניה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
יוצקים מספיק מיץ ליים כדי לכסות את הדגים; צלחת כיסוי, להכניס למקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריט
3
הסר דגים מהמקרר, ומערבבים שרימפס, כוסברה, בצל ירוק, בצל אדום, אבוקדו, עגבניות וסלרי. מערבבים ב פיקו דה גאלו לטעום, ומתבלים עם מלח ופלפל. כיסוי, ומקרר במשך 12 שעות.