סבלי תות פסיפלורה
תשוקה תות-פירות צובל הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם קמח, מנגו, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, פסיפלורה סופלה גלסה עם מרק פירות אננס, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים.
הוראות
הכה יחד חמאה, ממתקים סוכר, חלמונים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רק בשילוב. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד חיוור ורך. להפחית את המהירות בינונית לנצח בקמח עד רק בשילוב. טופס בצק לדיסק וצינה, עטוף בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
אפרסק Purée, משמש, וחצי מנגו (לשמור הנותרים למילוי) עם סוכר superfine ומים רותחים בבלנדר עד חלקה, ואז כוח דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה, השלכת מוצקים. קולי צ ' יל, מכוסה באופן רופף.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר עד שיהיה מספיק רך להתגלגל החוצה, בערך 10 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת עד 3/4 אינץ ' עבה.
לגזור 8 סיבובים עם עובש טבעת ולסדר, על 1 אינץ ' זה מזה, על תבנית אפייה ungreased. (שאריות צ ' יל לשימוש נוסף.)
אופים עוגיות עד הקצוות מתחילים חום וחולצות עדיין חיוורים מאוד, על 10 דקות. עוגיות מגניבות על מדף.
חצי פסיון פירות לרוחב לגרד עיסת עם זרעים לתוך בלנדר ניקה.
מוסיפים מחצית הנותרים של מנגו, גרנדין (אם שימוש), וסוכר superfine, ולאחר מכן פירה. כפה פירה דרך מסננת לתוך קערה גדולה. הכה בשמנת עם מקצף ניקה במהירות גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מחלקים קולי בין 4 צלחות. עוגיית מרכז 1 בקולוס על צלחת 1.
מקום טבעת עובש המשמש לחתוך בצק על גבי עוגייה. מסדרים חצאי תות לחתוך צדדים נגד בתוך עובש ונקודות של פירות יער מצביעים. כפית רבע קרם מילוי לתוך מרכז העובש, ולאחר מכן להסיר טבעת העליון עם עוגייה. אבק העליון עם סוכר ממתקים. להרכיב 3 sablés יותר באותו אופן.
* עוגיות Sablé ניתן אפוי 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * קולי יכול להיות מוכן 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. * Purée פסיפלורה, ללא שמנת, ניתן להכין 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה.