סבתא סמית עוגת תפוחים
סבתא סמית עוגת תפוחים דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. אם יש לך רסק תפוחים, סודה לשתייה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט תפוחים ' של סבתא סמית, סבתא סמית תפוחים ויניגרט סיידר, ו סלק, פטאן וסבתא סמית ' סלט תפוחים.
הוראות
כדי להכין עוגה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
הוסף תפוח ופקאנים; לזרוק בעדינות לשלב. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים סוכר מגורען, רסק תפוחים, 1 כפית וניל, וביצים בקערה; מכים עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לח. הבלילה כפית לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין הדובדבן, מקציפים חמאה וגבינת שמנת עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים אבקת סוכר 1 כפית וניל; לנצח רק עד מעורבב.