סגנון עוף דיאן
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף דיאן, חזה עוף דיאן, ו העוף המטוגן הווייטנאמי של דיאן (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטגן ופטריות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הסר תערובת בצל / פטריות ממחבת ושמורה; להוסיף חזה עוף למחבת.
לטגן במשך 4 דקות, ואז להתהפך ולהוסיף תערובת פטריות על גבי.
בקערה קטנה מערבבים מלח, פלפל, פפריקה, עירית ופטרוזיליה יחד ואז מפזרים תערובת על עוף. בקערה בינונית מערבבים את המרק, ברנדי וחרדל ומתמזגים יחד.
יוצקים מעל עוף, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות או עד העוף מבושל דרך (כבר לא ורוד בפנים).