סו ויד סופלה ביצים
סו ויד סופלה ביצים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סלמון אדום, סטייקים סו-וידה, ו המבורגרים סו-ויד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את מעגל sous vide העליון או טבילה ל 69°. להקים את mise en plus עבור הביצים, כפי שאתה רוצה לעבוד במהירות. תצטרך ארבעה גיליונות דו-שכבתיים של clingfilm מעט גדול יותר מאשר פיסת נייר סטנדרטית, חותך עגול 3 " (כ), מערבל לעמוד או מקצף יד, חוט מטבח, או חצי מחבת (אם יש לך העליון sous vide) או משהו קטן בכבדות משוקלל כי אתה יכול לקשור את הסופלה שלך (אם אתה משתמש circulator טבילה). עבור השיטה העליונה sous vide, להיות בטוח מפלס המים שלך הוא גבוה מספיק כי כאשר אתה מניח חצי מחבת בתוך העליון (צריך להתאים באופן מושלם), זה פשוט נוגע במים.
מקציפים חלבוני ביצה ומלח לפסגות נוקשות.
מניחים את חותך על משטח שטוח להניח גיליון אחד של נצמדעל זה, מה שהופך דיכאון בסרט שבו הוא חותך. ביצה מוכה כפית לתוך דיכאון עד חותך הוא כמעט מלא.
מניחים בעדינות את חלמון הביצה על גבי הלבן.
כפית מספיק לבנה על החלמון כדי לכסות אותה.
אסוף את נייר הדבק כאילו זה תיק, וקשור אותו בחוזקה רק בחלק העליון של ביצה לבן כך שיש לך ארנק קטן של קבצן.
חזור במהירות על שאר הביצים. (לשיטת מעגלי טבילה, לקשור ארנקים של הקבצן סביב חפצים כבדים, כך שהם יישארו שקועים באמבט המים.)
זרוק את הסופלה באמבט המים (עבור סו וידה העליון, לכסות עם חצי פאן כך פאן שומר סופלה שקוע, ולאחר מכן למלא חצי פאן עם מים ליציבות). כוון טיימר ל-24 דקות. הפעל את התנור על צלייה.
לאחר שחלפו 24 דקות, הסירו את הארנקים ממרחץ המים, התירו אותם במהירות ובזהירות, והניחו אותם קשורים בצד על תבנית אפייה מרופדת בקלף, הקפידו לא לקרוע את הסופלה (מרית גומי קטנה עובדת היטב כאן).
מניחים אותם על מתלה בינוני בתנור תחת broiler ולצפות בזהירות. כאשר הסופלה רק מתחיל חום בחלק העליון, להסיר מהתנור. זה יכול להיות בכל מקום בין 2-4 דקות. אתה לא רוצה לבשל יתר על המידה או החלמון שלך יאבד נוזל שלה.
מגישים מיד על ירקות, עם כמהין, סולו, או בכל דרך אחרת שאתה רואה לנכון.