סוכר הל אגסים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו את גלידת ונילן, מדגסקר ונילן חלץ, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 12%. נסו ירוק אביב עם אגסים, אגוזי מלך מסוכרים & Gorgonzola, הל אפוי אגסים, ו אגסים עלומים עם הל וזעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה ומתחילה להקציף, מוסיפים את אגסי הבוסק. מבשלים 2 עד 3 דקות עד שהם מתחילים לרכך.
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים לשלב את תערובת הסוכר, ציפוי שווה את האגסים. מערבבים במלח, הל, ותמצית וניל, וממשיכים לערבב עד הנוזל הופך syrupy.
מעבירים לקערה הגשה ומגישים מעל גלידת וניל מעוטרת בג ' ינג ' ר מגובש.