קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סוכר הל אגסים

סוכר הל אגסים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו את גלידת ונילן, מדגסקר ונילן חלץ, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 12%. נסו ירוק אביב עם אגסים, אגוזי מלך מסוכרים & Gorgonzola, הל אפוי אגסים, ו אגסים עלומים עם הל וזעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה ומתחילה להקציף, מוסיפים את אגסי הבוסק. מבשלים 2 עד 3 דקות עד שהם מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
אגס Boscאגס Bosc
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים לשלב את תערובת הסוכר, ציפוי שווה את האגסים. מערבבים במלח, הל, ותמצית וניל, וממשיכים לערבב עד הנוזל הופך syrupy.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סוכר חוםסוכר חום
הלהל
אגסאגס
סוכרסוכר
מלחמלח
4
מעבירים לקערה הגשה ומגישים מעל גלידת וניל מעוטרת בג ' ינג ' ר מגובש.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
גלידת ונילגלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה