סוכר חום-עוגת חמאה
עוגת סוכר-חמאה חומה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב התאדה, מלח, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט דלורית סוכר חום, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, מניחים את העוגיות במעבד מזון, ומעבדים עד הקרקע דק (כדי להניב כ 1 כוס).
מוסיפים את הסוכר והחמאה המגורענים, ואת הדופק 8 פעמים או עד בשילוב. לחץ על תערובת פירור לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 6 דקות; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, מניחים מים ודלועים בכלי בטוח למיקרוגל. מכסים בנייר שעווה; מיקרוגל ב 12 דקות גבוהות או עד רך מאוד, ערבוב לאחר 6 דקות.
מערבבים את הדלעת ואת 8 המרכיבים הבאים (סקווש דרך ביצים) בסיר בינוני. מבשלים תערובת על חום בינוני עד עבה (כ 8 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד סט; עוגה מגניב על מתלה חוט. למעלה כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי.