קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד פרטי-עוגות לבה מנטה

שוקולד פרטי-עוגות לבה מנטה
עוגות לבה בטעם שוקולד-מנטה בודדות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם קצפת, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . נסו עוגות לבה שוקולד בודדות עם רוטב קרמל, עוגות לבה שוקולד, ו עוגות שוקולד לבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור מרכזים, בסיר, להמיס Ghirardelli® מנטה לנבוח אפייה בר ושמנת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
מנטהמנטה
קרםקרם
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
להקציף בעדינות להתמזג. להקפיא במשך 1 שעה או עד המשרד. טופס לתוך 6 כדורים; להכניס למקרר עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לעוגה, מחממים תנור ל 400 מעלות F. ספריי שישה ראמקינס 6-אונקיה או כוסות פודינג עם ספריי בישול nonstick; להפריש. בדוד כפול, להמיס Ghirardelli® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס וחמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
תרסיס בישולתרסיס בישול
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
פודינגפודינג
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
5
הסר מהחום.
6
להקציף בעדינות להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בקערה גדולה, להכות ביצים, חלמונים ביצה, סוכר, תמצית מנטה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד עבה ואור. מקפלים תערובת שוקולד מומס וקמח לתערובת ביצים רק עד בשילוב. כפית עוגת הבלילה לתוך ramekins מוכן. לחץ בעדינות על כדור שוקולד למרכז הבלילה עוגה בכל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
8
אופים במשך 15 דקות או עד העוגה היא המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תן ramekins לעמוד על מתלה תיל במשך 5 דקות. הפעל סכין קטנה, חדה סביב בתוך כל ramekin. אחד בכל פעם, מניחים צלחת קטנה על גבי כל ramekin, הפוך, ולהסיר ramekin. אם תרצה, מעל כל עוגה עם כף קטנה של גלידת וניל קצוץ דק קליפת מנטה Ghirardelli®.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
מנטהמנטה
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין