סוכריות חמאת בוטנים שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל סוכריות חמאת בוטנים שוקולד. והוא יספק כ 64 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו חמאה, חמאת בוטנים מוקרמת, פצפוצי שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סוכריות חמאת בוטנים מצופות שוקולד, חמאת בוטנים וריבה סוכריות שוקולד, ו שוקולד חמאת בוטנים בייגלה סוכריות (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8-או 9 אינץ 'מחבת מרובע עם לסכל, משאיר 1 אינץ' של רדיד התלויים ב 2 צדדים מנוגדים של מחבת; רדיד שומן עם חמאה.
בקערה בינונית, מערבבים 1/2 כוס חמאת בוטנים, חמאה, בוטנים ווניל. מערבבים 2 כוסות אבקת סוכר, 1/2 כוס בכל פעם, עד צורות בצק נוקשה. אם הבצק מתפורר, לעבוד עוד 1 כף חמאת בוטנים. תערובת טפיחה במחבת. כיסוי; להכניס למקרר על 1 שעה או עד המשרד.
השתמש בנייר כסף כדי להרים ממתקים מהמחבת; הסר רדיד.
חותכים ל 8 שורות על ידי 8 שורות. גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בסיר 1 ליטר כבד, להמיס שבבי שוקולד וקיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. לטבול 1 חמאת בוטנים מרובע בכל פעם לתוך תערובת שוקולד.
מניחים על גיליון עוגיות. בקירור חשפו כ -30 דקות או עד המשרד.
בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס אבקת סוכר ו 2 כפות חמאת בוטנים. הכה בחלב עם חוט להקציף עד חלקה. במידת הצורך, מערבבים בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, עד דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג מעל צמרות של ריבועים מצופים שוקולד. בקירור חשפו כ -30 דקות או עד המשרד. חנות ממתקים מכוסה באופן רופף במקרר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS