סוכריות תירס פופקורן כדורים
המתכון סוכריות תירס פופקורן כדורים מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות ותקני שמן צמחי, פופקורן לא מבושל, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סוכריות תירס פופקורן כדורים, סוכריות תירס פופקורן כדורים, ו סוכריות בוטנים פופקורן כדורים.
הוראות
גריז 12 כוס מאפין פח. תניח בצד.
מוסיפים שמן צמחי לסיר 4 ליטר, ומחממים על חום גבוה. כאשר השמן חם, להוסיף תירס פקיעה. תמשיך להזיז את פאן כל הזמן עד שהתירס יפסיק לפעום.
הסר מהחום ולהגדיר לצד לרגע.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית. מערבבים את המרשמלו ומבשלים עד מומס, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח. לאחר מותך, יוצקים את תערובת המרשמלו על פופקורן (ממש במחבת) ומערבבים עם כף עץ למעיל באופן שווה.
לאחר התערובת מצופה באופן שווה, לקפל את התירס ממתקים. מערבבים בעדינות ומהר ככל האפשר, כי תירס הממתקים יתחילו להמיס די מהר ואתה רוצה את זה כדי לשמור על צורתו ככל האפשר, אחרת כדורי פופקורן שלך יהפוך צהבהב (הם עדיין טעם טוב, אם כי).
תן לתערובת להתקרר מעט. למרוח חמאה על הידיים כדי למנוע מהתערובת להידבק לידיים שלך.
באמצעות ידיים חמאה, ליצור את התערובת לתוך כדורים (עשיתי שלי קטן מעט יותר מאשר בייסבול).
מניחים את הכדורים לתוך המחבת משומן 9x13 אינץ ' או מאפין פח.
בואו מגניב לפחות 1 שעה לפני האוכל.