סוכריות תפוחים לעיסות
סוכריות תפוחים לעיס נטול גלוטן,, ללא חלב וידידותי לפודמפה הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 42 מנות עם 63 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אגוזי מלך, תמצית ונילן, ג'לטין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות שיבולת שועל תפוחים לעיסות, עוגיות תפוחים קרמל לעיסות, ו עוגיות תפוחים קרמל לעיסות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1/2 כוס רסק תפוחים וג ' לטין; מניחים בצד לריכוך. ב-2 קוט. בסיר, הביאו לרתיחה סוכר ושאר רסק התפוחים.
מוסיפים תערובת ג ' לטין; לחזור רותחים. מרתיחים במשך 15 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל ואגוזים.
יוצקים לתוך חמאה 8-ב. מחבת מרובעת. מכסים ומצננים בן לילה.
חותכים ל-1-1/2 אינץ'. איקס 1/2-אין. חתיכות; לגלגל סוכר ממתקים. מכניסים למקרר למספר שעות. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.