סול עם רוטב טרגון-חמאה
סולייה עם רוטב טרגון-חמאה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לך פילה הבלעדית, חמאה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סוליית לימון עם רוטב חמאה סרטנים וטרגון, סול עם רוטב לימון-חמאה, ו פילה סול עם רוטב חמאה וורדים חום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף 2 פילה למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם. חזור על הליך עם דגים שנותרו.
להוסיף יין הבא 3 מרכיבים למחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת כ 1/2 כוס (כ 10 דקות).
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, חמאה, עירית, טרגון. רוטב כפית על דגים; מגישים מיד.