סוליה ים תיכונית עם ארוגולה (רקטה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בלעדי ים תיכוני עם ארוגולה (רקטה). והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 198 גר' של חלבון, 129 גרם של שומן, וסך הכל 3056 קלוריות. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לימון, מלח, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Tunan and Arugula (Rocket) Pasta, סלק, רוקט (ארוגולה) ופטה פריטרס, ו 5: 2 דיאט פלפל רוקט (ארוגולה) פיצה = 269 קלוריות.
הוראות
מחממים תנור (200C, 199°).לקלף תפוחי אדמה או פשוט לשטוף אותם ביסודיות.
חותכים אותם לפרוסות עבות (בערך 1/4 אינץ ' או קצת עבה יותר).
מערבבים אותם בקערה עם קצת שמן זית.
מרח מעט שמן זית על מגש אפייה.
הניחו את תפוחי האדמה בשכבה אחת על מגש האפייה. שכבת תפוחי אדמה צריך להתאים את גודל הבלעדית.
הסר את העלים של רוזמרין 3 sprigs ומפזרים אותם על תפוחי אדמה. חצי הזיתים ומסדרים את תפוחי האדמה. מכסים תפוחי אדמה בנייר אלומיניום ואופים במשך 20 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ולתת לאפות עוד 10 דקות כדי לחמם את תפוחי האדמה מעט.בינתיים, לחתוך את pancetta לחתיכות.
מברשת הבלעדית קלות עם שמן זית ומלח מעט לפי הטעם.
שים את הדג על שכבת תפוחי אדמה, לארגן pancetta על הבלעדית.
הסר את העלים מן ענף אחד של רוזמרין ומפזרים אותם מעל הבלעדית. שים קצת שמן זית על הסוליה.
אופים את הסוליה במשך כ 10 דקות באמצע התנור. לאחר 10 דקות הדג צריך כמעט להיעשות. כדי לחמם אותו קצת לשים מגש בחלק העליון של התנור ו לצלות רק כמה דקות (2-5 דקות) יותר.בינתיים להסיר את החלקים התחתונים וקשה של עלי ארוגולה ולשים אותם לתוך קערה. טעם 2 כפות שמן זית עם 1 כפית מיץ לימון.
מערבבים שמן בטעם עם ארוגולה לפני ההגשה.
חותכים את שאר הלימון לפרוסות.קח את הדג מהתנור, מפזרים כמה עלי ארוגולה לקשט עם כמה פרוסות לימון.
מגישים דגים על מגש אפייה עם שאר ארוגואה כסלט וקצת לחם לבן.הערה: אתה יכול לעשות את המתכון הזה גם עם plaice אחר, כמו דג סנדל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.