סולית לימון עם רוטב סורל
אם יש לכם סורל, חמאה, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. סוליית לימון בגריל עם כופתאות ורוטב לימון, סולית לימון עם רוטב צלי לימון, ו סול עם רוטב לימון-חמאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
להניח דגים, עור בצד כלפי מטה, בצלחת abenproof. מתבלים, מנוקדים בחמאה ושופכים על היין.
מניחים דגים בתנור במשך 10 דקות עד רק מבושל, ואז להרים על צלחת חמה.
עובד מהר מאוד, לשפוך את המיצים מן המנה לתוך סיר קטן עם frache קרם, להרתיח עד מעט מעובה, ולאחר מכן לערבב דרך הסורל עד רק נבול. כף מעל הדג לפני ההגשה. תפוחי אדמה חדשים בחמאה בצד הם חובה.