קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סוף הקיץ של אבון עוגת קפה אפרסק אפרסק בבוקר יום ראשון

סוף הקיץ של אבון עוגת קפה אפרסק אפרסק בבוקר יום ראשון
סוף הקיץ של אבון עוגת קפה אפרסק בבוקר יום ראשון דורש סביב 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, סירופ מייפל, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סוף הקיץ של אבון עוגת קפה אפרסק אפרסק בבוקר יום ראשון, יום ראשון בבוקר עוגת קפה, ו יום ראשון בבוקר עוגת קפה תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 9x9 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום, סירופ מייפל, יוגורט אפרסק, בננה, 1/4 כוס חמאה מומסת, ביצה, ושיבולת שועל בקערה גדולה עד מעורבב היטב. אפשר לתערובת לנוח עד ששיבולת השועל התרככה, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ מייפלסירופ מייפל
בננהבננה
חמאהחמאה
יוגורטיוגורט
אפרסקאפרסק
שיבולת שועלשיבולת שועל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים קמח לכל מטרה, 3/4 כוס קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 2 כפיות קינמון ומלח בקערה. מערבבים את תערובת הקמח והאפרסקים לתוך תערובת הבננה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
אפרסקאפרסק
בננהבננה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את התערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מערבבים את הפקאן, 1/2 כוס קמח מלא, 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חמאה מומסת, וקמצוץ של קינמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים תערובת פקאן על בלילת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פקאניםפקאנים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1בננה בשלה מאוד, פירהבננה בשלה מאוד, פירה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, נמסהחמאה, נמסה1ביצה, הוכהביצה, הוכה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1צביטהקינמון טחוןקינמון טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט אפרסקיוגורט אפרסק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפרסק בשל קצוץאפרסק בשל קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל חתוך פלדהשיבולת שועל חתוך פלדה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה