קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות2
מגזין

סופגניות ברנדי תפוחים

סופגניות ברנדי תפוחים
תפוחים ברנדי סופגניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 78 גרם של שומן, וסך הכל 769 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סודה לשתייה, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חורי סופגניית סיידר תפוחים, חמאת תפוחים חורי סופגניות אפויים, ו אמנות חורי סופגניות.

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב סיידר תפוחים, תפוח מגורד, ברנדי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 3/4 של כוס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, וקינמון בקערה גדולה ולעשות באר במרכז. בקערה נפרדת מקציפים יחד ביצה, סוכר, חמאה, חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מרכיבים רטובים למרכיבים יבשים ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים באופן שווה, ואז נותנים לשבת במשך 15 דקות.
4
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 200 [°] F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שמן חום בווק גדול, תנור הולנדי, או טיגון עמוק ל 350 ° F. באמצעות שתי כפיות טיפת הבלילה לתוך שמן ומבשלים עד הצד הראשון הוא השחמה, על 3 דקות. הפעל ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
הסר מן השמן עם העברת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר, ולאחר מכן להעביר למדף להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ולשמור חם בתנור. חזור עם הבלילה שנותרה עד שכל הסופגניות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה גדולה לשלב סוכר וקינמון טחון. כאשר מוכן לשרת לזרוק סופגניות חמות לסוכר קינמון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
סוכר קינמוןסוכר קינמון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך