סופגניות וניל קוקוס ללא גלוטן
גשו לסופר וקנו סוכר קנה, אבקת סוכר, שמן קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סופגניות קמח קוקוס ללא גלוטן, סופגניות מטוגנות קמח קוקוס-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו פודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם הל וניל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים תבנית 6-דונאט עם שמן קוקוס ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. מנפים יחד את הקמחים, העמילנים, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, סודה לשתיה ומלח.
מניחים את חלב הקוקוס ושמן בסיר בגודל בינוני על אש נמוכה. חם תוך ערבוב עדין עד ששמן הקוקוס נמס (לא מאפשרים לרתיחה).
הסר מהחום וקצף בסוכר עד שהוא מתמוסס לחלוטין. מערבבים את רסק התפוחים ותמצית וניל.
יוצקים את תערובת הנוזל לתוך החומרים היבשים ומערבבים בעדינות לשלב יחד היטב. (אם גושים עדיין לפתח, אתה יכול להשתמש בבלנדר טבילה ומערבבים את הבלילה במשך כמה דקות עד שאתה רואה עקביות חלקה מאוד בבלילה.)
מוסיפים פתיתי קוקוס ומערבבים עם כף עץ לשלב.
יוצקים למחבת סופגנייה משומנת מראש ולמלא בערך באמצע הדרך כדי לאפשר עולה של הבלילה.
אופים במשך 15 דקות. אפשר לסופגניות להתקרר 15 עד 30 דקות במחבת. בעדינות לגרד את הצדדים של כל באר ולהפוך את המחבת מעל כדי להסיר. אתה יכול להשתמש קיסם כדי לעזור סופגניות להרים מתוך המחבת.הפוך זיגוג על ידי לטאטא את אבקת הסוכר בקערה קטנה תוך הוספת מים חמים 1 כף בכל פעם.מעיל את הסופגניות דק עם זיגוג ושחרר על צלחת עם פתיתי קוקוס מעיל בכל רחבי.