קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות וניל קוקוס ללא גלוטן

סופגניות וניל קוקוס ללא גלוטן
גשו לסופר וקנו סוכר קנה, אבקת סוכר, שמן קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סופגניות קמח קוקוס ללא גלוטן, סופגניות מטוגנות קמח קוקוס-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו פודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם הל וניל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים תבנית 6-דונאט עם שמן קוקוס ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. מנפים יחד את הקמחים, העמילנים, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
שמן קוקוסשמן קוקוס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את חלב הקוקוס ושמן בסיר בגודל בינוני על אש נמוכה. חם תוך ערבוב עדין עד ששמן הקוקוס נמס (לא מאפשרים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן קוקוסשמן קוקוס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר מהחום וקצף בסוכר עד שהוא מתמוסס לחלוטין. מערבבים את רסק התפוחים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את תערובת הנוזל לתוך החומרים היבשים ומערבבים בעדינות לשלב יחד היטב. (אם גושים עדיין לפתח, אתה יכול להשתמש בבלנדר טבילה ומערבבים את הבלילה במשך כמה דקות עד שאתה רואה עקביות חלקה מאוד בבלילה.)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5
מוסיפים פתיתי קוקוס ומערבבים עם כף עץ לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
יוצקים למחבת סופגנייה משומנת מראש ולמלא בערך באמצע הדרך כדי לאפשר עולה של הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים במשך 15 דקות. אפשר לסופגניות להתקרר 15 עד 30 דקות במחבת. בעדינות לגרד את הצדדים של כל באר ולהפוך את המחבת מעל כדי להסיר. אתה יכול להשתמש קיסם כדי לעזור סופגניות להרים מתוך המחבת.הפוך זיגוג על ידי לטאטא את אבקת הסוכר בקערה קטנה תוך הוספת מים חמים 1 כף בכל פעם.מעיל את הסופגניות דק עם זיגוג ושחרר על צלחת עם פתיתי קוקוס מעיל בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף