סופגניות מזוגגות בדבש עם צימוקים וצנוברים
סופגניות מזוגגות דבש עם צימוקים וצנוברים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 105 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, ביצה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תרד עם צנוברים וצימוקים, תרד עם צימוקים וצנוברים, ו תרד עם צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 כוס מים חמים וסוכר בקערה קטנה.
מפזרים שמרים מעל; מערבבים כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס ותערובת הוא קצף, על 6 דקות.
לטאטא קמח ומלח בקערה גדולה להתמזג. תבריא במרכז.
מוסיפים צימוקים, צנוברים, ביצה, ו 1 כף שמן היטב.
יוצקים הנותרים 1/4 כוסות מים חמים מעל, ואז לשפוך תערובת שמרים מעל. מערבבים עד צורות בצק חלקות. לגרד את הצדדים של קערה; לכסות קערה עם פלסטיק, ואז מגבת.
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שיכפיל את נפח, על 1 1/2 שעות.
קו גדול מסגרת אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר.
יוצקים מספיק שמן לסיר עמוק גדול כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'. צרף מדחום מטגנים עמוקים לצד מחבת ושמן חום ל 182° ל370. עבודה בקבוצות של 5 או 6 סופגניות,לטבול כף מתכת לתוך שמן חם מעיל, מבלי להסיט את הבצק, בעדינות לגרוף כף מעוגלת. זרוק בצק לתוך שמן. מטגנים עד הזהב עמוק, פונה מדי פעם, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר סופגניות גיליון מוכן לנקז. לעשות קדימה סופגניות ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש על אותו גיליון ב 350°f תנור על 15 דקות.
מקציפים דבש, 3/4 כוס מים, וקינמון בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד סירופ מגיע לרתיחה.
הסר מחבת מהחום. טובלים סופגניות חמות לתוך סירופ דבש וערימה על מגש.
יוצקים את הסירופ הנותר לקערה.
מגישים סופגניות עם שאריות סירופ.