קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

סופגניות (סופגניות ישראליות)

סופגניות (סופגניות ישראליות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל Sufganiyot (ישראלי ג'לי דונאטס). מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סופגנייה (סופגניות), סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים, ו סופגנייה (סופגניות חנוכה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, סוכר, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החלמונים ואת החלב ומערבבים, באמצעות חיבור וו, על מהירות בינונית נמוכה עד הבצק שאגי טפסים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את החמאה, מגבירים את המהירות לגובה בינוני ומערבבים עד שהבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-5 דקות.מעיל קערה גדולה עם שמן. יוצרים את הבצק לכדור, מניחים בקערה, והופכים את המעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-1 עד 1/2 שעות.קמח קל תבנית אפייה; להפריש. Punch למטה את הבצק, להעביר משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל עד 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2 אינץ', לבלום כמה שיותר סיבובים בצק ככל האפשר ולמקם על תבנית אפייה מוכן על 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף את שאריות הבצק לכדור ולהתגלגל שוב, רקיעת סיבובים עד שיש לך 30 בסך הכל על תבנית האפייה. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד או מגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעלות במקום חם עד נפוחות בערך 1/2 אינץ ' עבה, כ 30 דקות.
5
מניחים את שמן הירקות או קנולה בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית ולהגדיר על חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 350 ° F על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, קו גיליון אפייה שני עם מגבות נייר ומניח מתלה חוט על מגבות נייר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מניחים את ריבה או ג 'לי בשקית צנרת מצויד קצה עגול 1/4 אינץ'; להפריש.באמצעות מרית שטוחה (לא להשתמש בידיים שלך—זה יהיה להוציא את הדונאטס), בזהירות להעביר את סיבובי הבצק, אחד בכל פעם, לתוך השמן. אתה צריך להיות מסוגל להתאים על 6 בכל פעם, משאיר לפחות 1 אינץ ' של שטח בין ושמירה על טמפרטורת השמן ב 177°. פריי עד תחתית הם חום זהוב, על 1 1/2 דקות. בזהירות להעיף עם מזלג ומטגנים עד הצד השני הוא חום זהוב, על 1 1/2 דקות יותר. (אם בועות אוויר מופיעות בדונאטס, פירס עם קצה סכין קילוף.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
הסר עם כף מחורצת אל מתלה החוט. חזור עם כדורי הבצק הנותרים.כאשר הסופגניות קרירות מספיק כדי לטפל, השתמש בסכין קילוף כדי לנקב את הצד של כל אחד מהם כדי ליצור כיס במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את קצה שקית צנרת לתוך הכיס ואת הצינור על 1 כפית ריבה או ג ' לי בפנים. אבק עם אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה