סופגניות רסק תפוחים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו סופגניות רסק תפוחים, סופגניות רסק תפוחים, ו סופגניות טיפת רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
היכו 1 1/3 כוסות של הקמח ואת שאר החומרים למעט שמן וקינמון-סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, גירוד קערה כל הזמן, עד מעורבב. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים הנותרים 2 כוסות קמח. מכסים ומקררים על 1 שעה או עד שהבצק מתקשה.
שמן חום (2 עד 3 אינץ') בטיגון עמוק או סיר 3 ליטר ל 375ºF. מחלקים בצק לשניים.
מניחים חצי מהבצק על משטח מכוסה בד היטב; מתגלגלים בעדינות בקמח למעיל. בעדינות לגלגל בצק 3/8 אינץ ' עבה.
חותכים עם חותך דונאטס משוריין. חזור עם הבצק שנותר.
להחליק סופגניות לתוך שמן חם, באמצעות מרית רחבה. להפוך סופגניות כפי שהם עולים אל פני השטח. מטגנים 1 עד 1 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב. בזהירות להסיר שמן (לא זין משטחים); לנקז על מגבות נייר.
מפזרים סופגניות חמות עם קינמון-סוכר.