קושימומחה
מוכן ב1 ש, 18 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות רסק תפוחים

סופגניות רסק תפוחים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו סופגניות רסק תפוחים, סופגניות רסק תפוחים, ו סופגניות טיפת רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
היכו 1 1/3 כוסות של הקמח ואת שאר החומרים למעט שמן וקינמון-סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, גירוד קערה כל הזמן, עד מעורבב. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים הנותרים 2 כוסות קמח. מכסים ומקררים על 1 שעה או עד שהבצק מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שמן חום (2 עד 3 אינץ') בטיגון עמוק או סיר 3 ליטר ל 375ºF. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים חצי מהבצק על משטח מכוסה בד היטב; מתגלגלים בעדינות בקמח למעיל. בעדינות לגלגל בצק 3/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים עם חותך דונאטס משוריין. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להחליק סופגניות לתוך שמן חם, באמצעות מרית רחבה. להפוך סופגניות כפי שהם עולים אל פני השטח. מטגנים 1 עד 1 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב. בזהירות להסיר שמן (לא זין משטחים); לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מפזרים סופגניות חמות עם קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי