סופגניות שוקולד-דיפי
סופגניות שוקולד-דיפי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים של ארוחת הבוקר. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים, שוקולד, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 26%, המנה הזו די גרועה. נסו רוג נהר דיפי-לטבול, ביצים אפויות, ו ביצים מטופשות עם חיילי מרמיט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טיגון עם שמן בוטנים ל 350 מעלות צלזיוס.
להפריד מראש לחתוך ביסקוויטים. יוצרים חור באמצע עם היד ומפסלים בצק לצורת סופגנייה.
מניחים סופגניות לתוך הטיגון ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות, מרפרף לטגן את שני הצדדים.
מניחים סופגניות בצד על צלחת מרופדת במגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר על אש נמוכה מאוד. מערבבים פנימה את הסוכר, לסירוגין עם החלב המתאדה, מערבבים היטב. מעלים את האש לבינונית ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת הופכת סמיכה וקרמית, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה את הווניל ואז מסירים את התבנית מהאש.
הדביקו מזלג דרך חורי הסופגניות וטבלו את הסופגניות מיד בתערובת השוקולד לפני שהשוקולד מתחיל להתקרר.
מניחים את הסופגניות על צלחת ומגישים כשהשוקולד על הסופגניות מתייצב, כ -5 דקות.