קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות תוצרת בית עם סוכר קינמון וריבת חמוציות

סופגניות תוצרת בית עם סוכר קינמון וריבת חמוציות
סופגניות תוצרת בית עם סוכר קינמון וריבת חמוציות הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 203 גרם של שומן, וסך הכל 2269 קלוריות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך ביצים, אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סופגניות קינמון סוכר, סופגניות קינמון אפויות, ו סופגניות קינמון אפויות.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמרים והמים. להפריש "הוכחה".
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לאחר 10 דקות, מערבבים בכוס 1 של קמח לכל מטרה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, שמנת יחד את החמאה והסוכר במשך 8 עד 10 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם. כאשר התערובת חלקה, מערבבים את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את קמח הלחם ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
5
מערבבים בתערובת השמרים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
6
שים את הבצק לתוך קערה משומנת ולאפשר הוכחה במשך 1 עד 1 1/2 שעות. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר המגורען ואת קינמון הקרקע. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמון טחוןקינמון טחון
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
קמח קל משטח עבודה קריר ומגלגל את הבצק החוצה לבערך 1 1/2 אינץ ' עובי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
8
חותכים את הבצק עם חותך 3 אינץ עגול ולהפוך אותם על תבנית אפייה מקומטת לנוח, על 20 עד 30 דקות, לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מחממים את השמן בסיר כבד-תחתית גדול ל 365 עד 370 מעלות F. זרוק את עיגולי הבצק, בקבוצות, לתוך השמן החם ומבשלים עד חום זהוב בצד 1. באמצעות כפית מחוררת, להפוך את סיבובי הבצק בצד השני ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
10
הסר אותם מן השמן אל מגבות נייר כדי להסיר כל שמן עודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
מגלגלים את הסופגניות בסוכר הקינמון ומסדרים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
גלולגלול
12
מגישים מיד עם ריבת חמוציות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ריבהריבה
13
בסיר בינוני, מוסיפים את החמוציות, הסוכר, המים ואת 1/2 כוס מיץ תפוזים. מערבבים כדי למזג ולהביא את התערובת לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום ולהוסיף את מקל הקינמון, allspice ואגוז מוסקט. מערבבים כדי למזג ומבשלים במשך 5 עד 7 דקות נוספות. חלק מהחמוציות יתפוצצו וחלקן יישארו שלמות. מערבבים את גרידת התפוזים ומיץ תפוזים ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חמוציותחמוציות
גרידה כתומהגרידה כתומה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
14
מגישים חמים עם הסופגניות.