סופגניות תפוחים אפויות בתנור הן pescatarian ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש נוזלי, חתיכות בגודל ביס של תפוח, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח קינמון סופגניות אפויות, סופגניות קרמל תפוח אפויות, ו תפוח קינמון סופגניות אפויות.
הוראות
1
מגררים את תפוחי האדמה ותפוח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את התערובת לתוך מגבת מטבח ולנקז את המים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מעבירים חזרה לקערה ומקפלים בקמח, פרמזן וקורטוב טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות כך שכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מוסיפים טפטוף טוב של שמן צמחי למחבת או מחבת לא מקל. ברגע שהשמן חם, זרוק כף גדושה של תערובת תפוחי האדמה ושטח כדי ליצור דיסק עם גב כף. מבשלים 1-2 דקות או עד שהצד במגע עם המחבת הוא חום נחמד וזהוב. הפוך את הטוגנים ומבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל ומגישים לצד החביתה.להצמיד עוגת itChocolate עם תפוחים ואגוזי לוז
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
10
מותאם מ Valrhona, מגיש 82 קטן סבתא סמית apples1/3 כוס אגוזי לוז, chopped250 גרם של שוקולד מריר, chopped2/3 כוס שמנת מתוקה כבדה cream3 חלמון ביצה 4 כפיות של קורנפלור3 כפות של דבש נוזלי3 חלבוני ביצה
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שמן לטיגון, רצוי קנולה
11
סוכר קונדיטור
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
12
מחממים התנור שלך ל 191°. הכן מחבת 8 אינץ 'או 9 אינץ' springform (לפחות 2 אינץ ' עמוק) ולשמן את הקרקעית ואת הצדדים. לקלף, ליבה, ולפרוס את התפוחים לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה קלה ומיד להסיר מהחום..
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
יוצקים את השמנת על השוקולד. באמצעות מרית גומי, מקפלים את התערובת עד השוקולד והקרם יוצרים תערובת הומוגנית. לאחר התערובת התקררה, לאט לערבב את חלמונים קורנפלור עד משולב היטב. התערובת תהיה חלקה ומעט thick.In קערה נפרדת, מוסיפים את הדבש לחלבון הביצה ומשוט עד פסגות רכות טופס.באמצעות מקצף, להוסיף על 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף לתערובת השוקולד כדי להבהיר את התערובת. אל תדאגו לשבור את הלבנים בשלב זה, רק להקציף בלבנים כדי להפוך את הבלילה יותר נזיל. לאחר מכן, מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים בשתי קבוצות, ולהימנע מערבוב יתר. פסים לבנים של ביצה לבן עדיין צריך להיות גלוי בתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
14
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת springform משומן. למעלה עם תפוחים קצוצים ואגוזי לוז ואבק קלות עם הסוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
15
מניחים את המחבת springform על גיליון עוגיות או מחבת גיליון ואופים מיד.מבשלים 30 עד 35 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. היזהר לא לבשל יתר על המידה או העוגה תהפוך להתקלף ויבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
תן את העוגה מגניב במחבת springform לפחות 15 דקות לפני התגלגלות. העוגה היא הטובה ביותר ליהנות בעוד עדיין חם.להצמיד itCaramel מצופה תפוחים
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
17
עושה על 10 תפוחים קרמל apples10 (השתמשתי Spartan)3/4 כוס סוכר מגורען 1/4 סוכר חום ארוז בקלילות 2 כפות חמאה ללא מלח1 / 4 כוס תירס קל סירופ 2 כפיות molasses1 / 4 כפית מלח כשר 1 / 2 כוס שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
18
לשטוף את התפוחים ולייבש אותם ביסודיות-אם הם עדיין רטובים הקרמל לא מקל על העור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
19
הסר את הגבעולים ולהכניס מקל עץ בחלק העליון של כל תפוח, על חצי הדרך. התפוחים צריכים להיצמד היטב למקל. קו גיליון אפייה עם נייר קלף וקל grease.In סיר על חום בינוני, מוסיפים את הסוכרים, החמאה, סירופ תירס, מולסה, מלח וחצי מהקרם. מערבולת המחבת כדי לוודא שכל החומרים לערבב הומוגנית. ברגע שיש להם, להוסיף את השמנת הנותרת. מבשלים על חום בינוני במשך 10-12 דקות או עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 116°.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
הסר את הקרמל מהחום והמתן לנוזל להתקרר מעט (2 דקות). באמצעות תנועה מתערבלת בזהירות הטיית המחבת, מעיל את התפוחים עם קרמל, משאיר מעגל לא נגע של תפוח שבו מקל העץ מוכנס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
תנו לקרמל העודף לטפטף, ומניחים את התפוחים על נייר הקלף. מיד למקם את התפוחים במקרר להקשיח. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות כך התפוחים המצופים הראשונים לא להישאר בטמפרטורת החדר במשך זמן רב מדי: ככל שהם מקבלים מהר במקרר, טוב יותר! אם הקרמל מתחיל להקשיח והוא לא דק מספיק כדי לצפות את התפוחים, פשוט למקם את הסיר על החום במשך כמה דקות לפני ציפוי תפוחים יותר.תשאיר את התפוחים במקרר לפחות 15 דקות להתקשות. ברגע שהם התקשחו, לעזוב בטמפרטורת החדר. חבילה כרצונך! תודה רבה ששיתפת אותנו, ג ' ניפר!בקר weblog של ג 'ניפר:שבבי שוקולד(תמונות: ג' ניפר ברטולי של שבבי שוקולד)הצג תזונה