סופגניות תפוחים אפויות בתנור הן pescatarian ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש נוזלי, חתיכות בגודל ביס של תפוח, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח קינמון סופגניות אפויות, סופגניות קרמל תפוח אפויות, ו תפוח קינמון סופגניות אפויות.
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות כך שכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מוסיפים טפטוף טוב של שמן צמחי למחבת או מחבת לא מקל. ברגע שהשמן חם, זרוק כף גדושה של תערובת תפוחי האדמה ושטח כדי ליצור דיסק עם גב כף. מבשלים 1-2 דקות או עד שהצד במגע עם המחבת הוא חום נחמד וזהוב. הפוך את הטוגנים ומבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום ומניח על מגבות נייר כדי לספוג עודפי שמן.רוטב: 1/2 כוס שמנת חמוצה 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מלח ופלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
יוצקים את השמנת על השוקולד. באמצעות מרית גומי, מקפלים את התערובת עד השוקולד והקרם יוצרים תערובת הומוגנית. לאחר התערובת התקררה, לאט לערבב את חלמונים קורנפלור עד משולב היטב. התערובת תהיה חלקה ומעט thick.In קערה נפרדת, מוסיפים את הדבש לחלבון הביצה ומשוט עד פסגות רכות טופס.באמצעות מקצף, להוסיף על 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף לתערובת השוקולד כדי להבהיר את התערובת. אל תדאגו לשבור את הלבנים בשלב זה, רק להקציף בלבנים כדי להפוך את הבלילה יותר נזיל. לאחר מכן, מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים בשתי קבוצות, ולהימנע מערבוב יתר. פסים לבנים של ביצה לבן עדיין צריך להיות גלוי בתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת springform משומן. למעלה עם תפוחים קצוצים ואגוזי לוז ואבק קלות עם הסוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
15
מניחים את המחבת springform על גיליון עוגיות או מחבת גיליון ואופים מיד.מבשלים 30 עד 35 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. היזהר לא לבשל יתר על המידה או העוגה תהפוך להתקלף ויבש.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
תן את העוגה מגניב במחבת springform לפחות 15 דקות לפני התגלגלות. העוגה היא הטובה ביותר ליהנות בעוד עדיין חם.להצמיד itCaramel מצופה תפוחים
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
17
עושה על 10 תפוחים קרמל apples10 (השתמשתי Spartan)3/4 כוס סוכר מגורען 1/4 סוכר חום ארוז בקלילות 2 כפות חמאה ללא מלח1 / 4 כוס תירס קל סירופ 2 כפיות molasses1 / 4 כפית מלח כשר 1 / 2 כוס שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
18
לשטוף את התפוחים ולייבש אותם ביסודיות-אם הם עדיין רטובים הקרמל לא מקל על העור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
19
הסר את הגבעולים ולהכניס מקל עץ בחלק העליון של כל תפוח, על חצי הדרך. התפוחים צריכים להיצמד היטב למקל. קו גיליון אפייה עם נייר קלף וקל grease.In סיר על חום בינוני, מוסיפים את הסוכרים, החמאה, סירופ תירס, מולסה, מלח וחצי מהקרם. מערבולת המחבת כדי לוודא שכל החומרים לערבב הומוגנית. ברגע שיש להם, להוסיף את השמנת הנותרת. מבשלים על חום בינוני במשך 10-12 דקות או עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 116°.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
20
הסר את הקרמל מהחום והמתן לנוזל להתקרר מעט (2 דקות). באמצעות תנועה מתערבלת בזהירות הטיית המחבת, מעיל את התפוחים עם קרמל, משאיר מעגל לא נגע של תפוח שבו מקל העץ מוכנס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
21
תנו לקרמל העודף לטפטף, ומניחים את התפוחים על נייר הקלף. מיד למקם את התפוחים במקרר להקשיח. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות כך התפוחים המצופים הראשונים לא להישאר בטמפרטורת החדר במשך זמן רב מדי: ככל שהם מקבלים מהר במקרר, טוב יותר! אם הקרמל מתחיל להקשיח והוא לא דק מספיק כדי לצפות את התפוחים, פשוט למקם את הסיר על החום במשך כמה דקות לפני ציפוי תפוחים יותר.תשאיר את התפוחים במקרר לפחות 15 דקות להתקשות. ברגע שהם התקשחו, לעזוב בטמפרטורת החדר. חבילה כרצונך! תודה רבה ששיתפת אותנו, ג ' ניפר!בקר weblog של ג 'ניפר:שבבי שוקולד(תמונות: ג' ניפר ברטולי של שבבי שוקולד)הצג תזונה
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות