קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות תפוחים אפויות בתנור

סופגניות תפוחים אפויות בתנור
סופגניות תפוחים אפויות בתנור הן pescatarian ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש נוזלי, חתיכות בגודל ביס של תפוח, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח קינמון סופגניות אפויות, סופגניות קרמל תפוח אפויות, ו תפוח קינמון סופגניות אפויות.

הוראות

1
מגררים את תפוחי האדמה ותפוח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את התערובת לתוך מגבת מטבח ולנקז את המים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מעבירים חזרה לקערה ומקפלים בקמח, פרמזן וקורטוב טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות כך שכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מוסיפים טפטוף טוב של שמן צמחי למחבת או מחבת לא מקל. ברגע שהשמן חם, זרוק כף גדושה של תערובת תפוחי האדמה ושטח כדי ליצור דיסק עם גב כף. מבשלים 1-2 דקות או עד שהצד במגע עם המחבת הוא חום נחמד וזהוב. הפוך את הטוגנים ומבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ומניח על מגבות נייר כדי לספוג עודפי שמן.רוטב: 1/2 כוס שמנת חמוצה 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מלח ופלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
לטאטא את השמנת החמוצה והפטרוזיליה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל ומגישים לצד החביתה.להצמיד עוגת itChocolate עם תפוחים ואגוזי לוז
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
10
מותאם מ Valrhona, מגיש 82 קטן סבתא סמית apples1/3 כוס אגוזי לוז, chopped250 גרם של שוקולד מריר, chopped2/3 כוס שמנת מתוקה כבדה cream3 חלמון ביצה 4 כפיות של קורנפלור3 כפות של דבש נוזלי3 חלבוני ביצה
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
סוכר קונדיטור
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מחממים התנור שלך ל 191°. הכן מחבת 8 אינץ 'או 9 אינץ' springform (לפחות 2 אינץ ' עמוק) ולשמן את הקרקעית ואת הצדדים. לקלף, ליבה, ולפרוס את התפוחים לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה קלה ומיד להסיר מהחום..
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
יוצקים את השמנת על השוקולד. באמצעות מרית גומי, מקפלים את התערובת עד השוקולד והקרם יוצרים תערובת הומוגנית. לאחר התערובת התקררה, לאט לערבב את חלמונים קורנפלור עד משולב היטב. התערובת תהיה חלקה ומעט thick.In קערה נפרדת, מוסיפים את הדבש לחלבון הביצה ומשוט עד פסגות רכות טופס.באמצעות מקצף, להוסיף על 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף לתערובת השוקולד כדי להבהיר את התערובת. אל תדאגו לשבור את הלבנים בשלב זה, רק להקציף בלבנים כדי להפוך את הבלילה יותר נזיל. לאחר מכן, מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים בשתי קבוצות, ולהימנע מערבוב יתר. פסים לבנים של ביצה לבן עדיין צריך להיות גלוי בתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת springform משומן. למעלה עם תפוחים קצוצים ואגוזי לוז ואבק קלות עם הסוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
15
מניחים את המחבת springform על גיליון עוגיות או מחבת גיליון ואופים מיד.מבשלים 30 עד 35 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. היזהר לא לבשל יתר על המידה או העוגה תהפוך להתקלף ויבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
תן את העוגה מגניב במחבת springform לפחות 15 דקות לפני התגלגלות. העוגה היא הטובה ביותר ליהנות בעוד עדיין חם.להצמיד itCaramel מצופה תפוחים
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
17
עושה על 10 תפוחים קרמל apples10 (השתמשתי Spartan)3/4 כוס סוכר מגורען 1/4 סוכר חום ארוז בקלילות 2 כפות חמאה ללא מלח1 / 4 כוס תירס קל סירופ 2 כפיות molasses1 / 4 כפית מלח כשר 1 / 2 כוס שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
18
לשטוף את התפוחים ולייבש אותם ביסודיות-אם הם עדיין רטובים הקרמל לא מקל על העור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
19
הסר את הגבעולים ולהכניס מקל עץ בחלק העליון של כל תפוח, על חצי הדרך. התפוחים צריכים להיצמד היטב למקל. קו גיליון אפייה עם נייר קלף וקל grease.In סיר על חום בינוני, מוסיפים את הסוכרים, החמאה, סירופ תירס, מולסה, מלח וחצי מהקרם. מערבולת המחבת כדי לוודא שכל החומרים לערבב הומוגנית. ברגע שיש להם, להוסיף את השמנת הנותרת. מבשלים על חום בינוני במשך 10-12 דקות או עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 116°.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
הסר את הקרמל מהחום והמתן לנוזל להתקרר מעט (2 דקות). באמצעות תנועה מתערבלת בזהירות הטיית המחבת, מעיל את התפוחים עם קרמל, משאיר מעגל לא נגע של תפוח שבו מקל העץ מוכנס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
תנו לקרמל העודף לטפטף, ומניחים את התפוחים על נייר הקלף. מיד למקם את התפוחים במקרר להקשיח. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות כך התפוחים המצופים הראשונים לא להישאר בטמפרטורת החדר במשך זמן רב מדי: ככל שהם מקבלים מהר במקרר, טוב יותר! אם הקרמל מתחיל להקשיח והוא לא דק מספיק כדי לצפות את התפוחים, פשוט למקם את הסיר על החום במשך כמה דקות לפני ציפוי תפוחים יותר.תשאיר את התפוחים במקרר לפחות 15 דקות להתקשות. ברגע שהם התקשחו, לעזוב בטמפרטורת החדר. חבילה כרצונך! תודה רבה ששיתפת אותנו, ג ' ניפר!בקר weblog של ג 'ניפר:שבבי שוקולד(תמונות: ג' ניפר ברטולי של שבבי שוקולד)הצג תזונה
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
22
למנה, המבוסס על16שירותים.(%daily value)Calories510fat26.9 g(41.4%) Saturated13.6 g(68.1%) Trans0.3 Gcarbs61.8 g(20.6%) Fiber3.1 g(12.4%) Sugars41.9 Gprotein10.3 g(20.7%) כולסטרול5.6 mg(18.5%) Sodium303.8.7% מ " ג (18.7%) כולסטורול5 %

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםמקינטוש תפוח, מקולף ומגורדמקינטוש תפוח, מקולף ומגורד3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות בגודל ביס של תפוח, קלופים coredחתיכות בגודל ביס של תפוח, קלופים cored1קומץחזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוז בקלילותסוכר חום ארוז בקלילות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום ארוז באופן רופףסוכר חום ארוז באופן רופף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה קרה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה, חתוכה לחתיכות קטנות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח אורז או עוגהקמח אורז או עוגה2פחיות קטנותטונה ארוזה בשמן זיתטונה ארוזה בשמן זית2חתיכות טופי הית' ברנייר אורזנייר אורז1אוראו ממולאים כפוליםאבקת קינמוןאבקת קינמון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל4חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כף אורגנו מיובשחרדל מגורעןחרדל מגורען2smallsתפוחים סמית סבתאתפוחים סמית סבתא1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים791 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז, קצוץאגוזי לוז, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן1אוראו ממולאים כפוליםעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסדבש נוזלידבש נוזלי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס2חתיכות טופי הית' בר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1אוראו ממולאים כפוליםעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספרמזןפרמזן11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה מגורדיםתפוחי אדמה מגורדים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן