קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

סופגנייה (סופגניות)

סופגנייה (סופגניות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל Sufganiyot (סופגניות ג'לי). והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 187 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריבה כגון פטל, חמאה, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופגנייה (סופגניות חנוכה), סופגניית חנוכה / סופגנייה, ו סופגנייה חנוכה (סופגניות).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא את הסוכר 1 כפית לתוך המים החמים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטאטא בשמרים עד מומס. להפריש להוכחה. התערובת תקבל קצף. אם המטבח שלך חם, התערובת עשויה קצף במהירות-לצפות בו כדי לוודא שהוא לא להציף את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח הרב-תכליתי, מלח, מסטיק xanthan, אבקת אפייה ו-1/4 כוס / 50 גרם של הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את הביצה, חמאה, תערובת שמרים על מהירות נמוכה במשך כמה שניות כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים במשך כמה שניות לשלב. הגדל את המהירות לגבוה והכה במשך 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
משמנים קערה גדולה בשמן. לגרד את הבצק לתוך הקערה משומנת לכסות עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
תן את הבצק לעמוד במקום חם, ללא טיוטה עד כמעט כפול בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
באבק ליברלי פני השטח המתגלגלים שלך עם קמח טפיוקה. קו שני גליונות עוגיות עם נייר שעווה. אלה יהיו מגשי ההחזקה שלך לבצק החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מניחים את הבצק על פני השטח המשוריין ואבק עם קמח טפיוקה. מגלגלים בעדינות את הבצק לכ 1/8 ב/6 מ " מ עבה. עם 2 1/4-ב/5.75 ס " מ חותך עוגיות, לחתוך כמה שיותר סיבובים ככל האפשר, טובל את חותך לתוך קמח טפיוקה לפני כל חתך. עם מרית טבול קמח טפיוקה, לאסוף את הסיבובים ולמקם על הסדינים מוכנים, מרווחים אותם לפחות 1 ב/2.5 ס " מ זה מזה. קמח את הידיים שלך עם טפיוקה קמח, לאסוף את הבצק הנותר, ולמעוך אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו, ואז לחזור על התהליך עד שכל הבצק משמש. נסה לעשות את זה בכמה קבוצות שאתה יכול. זה בסדר אם לחלק מהסיבובים האחרונים יש כמה קפלים. אתה צריך לכוון 40 סיבובים (אתה צריך כמות אפילו).
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את קמח טפיוקה ככל שתוכל מן הסיבובים לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
11
מניחים 1/4 כפית ריבה במרכז מחצית הסיבובים. עם אצבע טבולה במים, להרטיב את הבצק סביב הריבה. הגדר עגול רגיל על גבי כל סיבוב מכוסה ריבה. לחץ על הקצוות כדי לאטום, ואז לדחוף את הקצוות לכיוון המרכז כך שכל סופגנייה היא שמנה ורכה. ייתכן גם רוצה להביא את חותך עוגיות סביב המערכת של כל סופגנייה לחתוך כל בצק נוסף בולט מן המעגל כדי לאטום עוד יותר את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
12
בואו הסופגניות לעמוד במקום חם, ללא טיוטה עד שהם נפוחים וכפול בתפזורת, על 1 שעה.
13
כ -30 דקות לפני הסופגניות עלו באופן מלא, יוצקים 3 עד 4 ב / 7.5 עד 10 ס " מ של שמן לתוך עמוק, תחתית כבדה 2-qt/2-l סיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
חום מעל חום בינוני-גבוה עד השמן מגיע 375°f / 190°C על מדחום ממתקים. הכינו מגשים אחד או שניים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
15
באמצעות מרית, בזהירות להוריד את הסופגניות לתוך שמן חם. מבשלים רק סופגניות רבות ככל שיתאימו בנוחות במחבת שלך, ומאפשר קצת מקום ביניהם, כך שהם יכולים לטגן את כל הדרך מסביב. כפי שאתה מניח את הסופגניות בשמן, השמן יתחיל קצף—זה אומר כי הסופגניות מבשלים. מטגנים את הסופגניות עד חום בצד אחד, כ -40 שניות, ולאחר מכן להפוך ומטגנים עד הסופגניות חומות בצד השני, ונפוח וזהוב, כ -20 שניות. עם מלקחיים, להסיר את הסופגניות מן השמן ולמקם על מגבות נייר כדי לנקז. אפשר לשמן לחזור ל 191° / 190°C, וחזור עד שכל הסופגניות מטוגנות. הקפד לפקח על השמן כך שהטמפרטורה נשארת קבועה; ייתכן שיהיה עליך להתאים את החום כמו שאתה מטגן כל אצווה. אתה לא רוצה את השמן ללכת מעל380/193°C, כי הסופגניות יישרפו לפני שהם מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הגדר מתלה תיל מעל גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
17
מניחים את שארית 1/2 כוס/100 גרם סוכר בקערה. מגלגלים בעדינות כל סופגנייה חמה בסוכר עד מצופה. להגדיר על המדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
סופגניות שנעשו עם בצק yeasted נאכלים הטוב ביותר ביום שהם מטוגנים. תכין רק כמה שאתה מתכנן לאכול באותו יום. ניתן לאחסן את הבצק במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
19
Reprinted with permission from Gluten-Free Baking for the Holidays by Jeanne Sauvage, © 2012 Chronicle Books