סופלה בטטה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 479 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בטטות, מלח ופלפל כשרים, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מקלפים את הבטטות ומוסיפים את הבשר לקערה. מקציפים את החמאה באמצעות מערבל יד או מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk עד בשילוב טוב. מקציפים את גבינת שמנת, סוכר חום וביצים, הוספת אחד בכל פעם.
מערבבים יחד את הסוכר החום, פקאן, קמח, חמאה ובייקון בקערה נפרדת עד שהוא נראה מתפורר.
מוסיפים את התערובת לצלחת פשטידה עמוקה ואופים עד לנפיחות וזהב, 30 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה (הסופלה ייפול מעט).