מתכון זה מספק 8 מנות. עם 479 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בטטות, מלח ופלפל כשרים, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מקלפים את הבטטות ומוסיפים את הבשר לקערה. מקציפים את החמאה באמצעות מערבל יד או מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk עד בשילוב טוב. מקציפים את גבינת שמנת, סוכר חום וביצים, הוספת אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
גבינת שמנת
סוכר חום
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מערבל יד
מקציף
קערה
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
1
מערבבים יחד את הסוכר החום, פקאן, קמח, חמאה ובייקון בקערה נפרדת עד שהוא נראה מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
פקאנים
בייקון
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את התערובת לצלחת פשטידה עמוקה ואופים עד לנפיחות וזהב, 30 דקות.