. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סופלה בלינץ, "סופלה בלינץ", ו סופלה בלינץ.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מקציפים חמאה עם 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 1 כפית קינמון עד משולב היטב. בקערה שלישית, היכו 8 אונקיות של גבינת קוטג ' עם 1/4 כוס שמנת חמוצה, 5 ביצים, 1 1/2 כפיות של תמצית וניל, ואת השמנת הכבדה עד לתערובת חלקה. חלופה הוספת תערובת קמח ותערובת גבינת קוטג ' עם סוכר מוקרם וחמאה כדי להפוך את הבלילה רכה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
גבינת קוטג'
אבקת אפייה
שמנת כבדה
שמנת חמוצה
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
3
כדי להפוך את המילוי, להכות את גבינת שמנת בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, ולהוסיף מיכל 16 אונקיה של גבינת קוטג', 1/3 כוס סוכר, 2 ביצים, 1/4 כוס שמנת חמוצה, ו 1 1/2 כפיות של תמצית וניל. הפחת את מהירות המערבל למדיום, והכה עד חלקה וקרם מאוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
גבינת קוטג'
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
4
מניחים חצי הבלילה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, ולהפיץ את המילוי על זה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מורחים את שאר הבלילה על שכבת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
מורחים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב וקיסם מוכנס למרכז הצלחת יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה. לכבות את התנור, לפתוח את הדלת, ולתת את התבשיל להתקרר בתנור במשך כ 5 דקות לפני הסרת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
הפוך רוטב על ידי לטאטא יחד את מיץ התפוזים, קורנפלור, מים, 1/8 כפית קינמון, ו 1/2 כוס סוכר בסיר מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת שחין. מערבבים את התותים, מכסים, מפחיתים את החום, ונותנים לרוטב להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתותים מבושלים והרוטב התעבה, כ -15 דקות. רוטב כפית על תבשיל להגיש.