קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

סופלה בלינץ.

סופלה בלינץ.
. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סופלה בלינץ, "סופלה בלינץ", ו סופלה בלינץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים חמאה עם 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 1 כפית קינמון עד משולב היטב. בקערה שלישית, היכו 8 אונקיות של גבינת קוטג ' עם 1/4 כוס שמנת חמוצה, 5 ביצים, 1 1/2 כפיות של תמצית וניל, ואת השמנת הכבדה עד לתערובת חלקה. חלופה הוספת תערובת קמח ותערובת גבינת קוטג ' עם סוכר מוקרם וחמאה כדי להפוך את הבלילה רכה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
אבקת אפייהאבקת אפייה
שמנת כבדהשמנת כבדה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
כדי להפוך את המילוי, להכות את גבינת שמנת בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, ולהוסיף מיכל 16 אונקיה של גבינת קוטג', 1/3 כוס סוכר, 2 ביצים, 1/4 כוס שמנת חמוצה, ו 1 1/2 כפיות של תמצית וניל. הפחת את מהירות המערבל למדיום, והכה עד חלקה וקרם מאוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מניחים חצי הבלילה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, ולהפיץ את המילוי על זה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים את שאר הבלילה על שכבת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב וקיסם מוכנס למרכז הצלחת יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה. לכבות את התנור, לפתוח את הדלת, ולתת את התבשיל להתקרר בתנור במשך כ 5 דקות לפני הסרת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
הפוך רוטב על ידי לטאטא יחד את מיץ התפוזים, קורנפלור, מים, 1/8 כפית קינמון, ו 1/2 כוס סוכר בסיר מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת שחין. מערבבים את התותים, מכסים, מפחיתים את החום, ונותנים לרוטב להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתותים מבושלים והרוטב התעבה, כ -15 דקות. רוטב כפית על תבשיל להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
תותיםתותים
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת קוטג'חבילת גבינת קוטג'227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרחבילת גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תותים, קליפות ופרוסתותים, קליפות ופרוס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן