סופלה בלינץ.
. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סופלה בלינץ, "סופלה בלינץ", ו סופלה בלינץ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים חמאה עם 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 1 כפית קינמון עד משולב היטב. בקערה שלישית, היכו 8 אונקיות של גבינת קוטג ' עם 1/4 כוס שמנת חמוצה, 5 ביצים, 1 1/2 כפיות של תמצית וניל, ואת השמנת הכבדה עד לתערובת חלקה. חלופה הוספת תערובת קמח ותערובת גבינת קוטג ' עם סוכר מוקרם וחמאה כדי להפוך את הבלילה רכה.
כדי להפוך את המילוי, להכות את גבינת שמנת בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, ולהוסיף מיכל 16 אונקיה של גבינת קוטג', 1/3 כוס סוכר, 2 ביצים, 1/4 כוס שמנת חמוצה, ו 1 1/2 כפיות של תמצית וניל. הפחת את מהירות המערבל למדיום, והכה עד חלקה וקרם מאוד, כ -5 דקות.
מניחים חצי הבלילה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, ולהפיץ את המילוי על זה בשכבה אפילו.
מורחים את שאר הבלילה על שכבת הגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב וקיסם מוכנס למרכז הצלחת יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה. לכבות את התנור, לפתוח את הדלת, ולתת את התבשיל להתקרר בתנור במשך כ 5 דקות לפני הסרת.
הפוך רוטב על ידי לטאטא יחד את מיץ התפוזים, קורנפלור, מים, 1/8 כפית קינמון, ו 1/2 כוס סוכר בסיר מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת שחין. מערבבים את התותים, מכסים, מפחיתים את החום, ונותנים לרוטב להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתותים מבושלים והרוטב התעבה, כ -15 דקות. רוטב כפית על תבשיל להגיש.