קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סופלה גבינה ובייקון

סופלה גבינה ובייקון
גשו לסופר וקנו בייקון, קמח, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סופלה גבינה עם סלט ארוגולה בייקון, סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך, ו סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. מבשלים בייקון עד פריך, לנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר בינוני, להמיס 1 כף חמאה, ולאחר מכן להוסיף בצל קצוץ. מבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מפזרים בצל בקמח ומערבבים עד הבצל מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מוסיפים חלב ומקציפים כל הזמן עד שהחלב מתחיל להתעבות ואין גושי קמח או בצל, ואז מוסיפים צ ' דר בתוספות קטנות, מטאטאים כל הזמן עד שהגבינה נמסה. ברגע שהגבינה נמסה, מוסיפים בצל ורוטב ווסטרשייר ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
6
השתמש בחמאה שנותרה כדי לשמן צלחת סופלה, ולאחר מכן אבק עם גבינת פרמזן מגוררת. לאחר תערובת גבינה יש מקורר (מספיק כי האצבע שלך לא לשרוף אם אתה טובל אותו ברוטב), לטאטא חלמון ביצה בייקון קצוץ. באמצעות מקצף, מערבל יד, או מערבל עומד, לטאטא ביצים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת גבינה, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מניחים את הבלילה סופלה בצלחת מוכנה ומניחים בעדינות בתנור עד נפוח וחום, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים מיד עם סלט ירוק ויין לבן בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )