קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סופלה גבינה ובייקון

סופלה גבינה ובייקון
גשו לסופר וקנו בייקון, קמח, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סופלה גבינה עם סלט ארוגולה בייקון, סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך, ו סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. מבשלים בייקון עד פריך, לנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר בינוני, להמיס 1 כף חמאה, ולאחר מכן להוסיף בצל קצוץ. מבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מפזרים בצל בקמח ומערבבים עד הבצל מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיפים חלב ומקציפים כל הזמן עד שהחלב מתחיל להתעבות ואין גושי קמח או בצל, ואז מוסיפים צ ' דר בתוספות קטנות, מטאטאים כל הזמן עד שהגבינה נמסה. ברגע שהגבינה נמסה, מוסיפים בצל ורוטב ווסטרשייר ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
6
השתמש בחמאה שנותרה כדי לשמן צלחת סופלה, ולאחר מכן אבק עם גבינת פרמזן מגוררת. לאחר תערובת גבינה יש מקורר (מספיק כי האצבע שלך לא לשרוף אם אתה טובל אותו ברוטב), לטאטא חלמון ביצה בייקון קצוץ. באמצעות מקצף, מערבל יד, או מערבל עומד, לטאטא ביצים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת גבינה, ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מניחים את הבלילה סופלה בצלחת מוכנה ומניחים בעדינות בתנור עד נפוח וחום, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים מיד עם סלט ירוק ויין לבן בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )