סופלה גבינת עיזים ועשב
גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 224 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך גבינת פרמזן, פלפל טחון, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סופלה גבינת עיזים, אספרגוס-סופלה גבינת עיזים, ו סופלה גבינה עם סלט עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה שש מנות סופלה 3/4 כוס.
מניחים 1 כף פרמזן בכל מנה; לסובב מנות מעיל עם גבינה, משאיר עודף מנות.
מניחים כלים על תבנית אפייה.
להקציף חלב וחלמונים בקערה להתמזג.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, טימין ורוזמרין; מטגנים 3 דקות.
להוסיף קמח; להקציף 1 דקה.
להקציף בסיס סופלה עד עבה מבעבע, על 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס גבינת עיזים, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין; להקציף עד גבינה נמסה. מקציפים לבנים בקערה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/4 של לבנים לבסיס במחבת.
מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינת עיזים ו 1 כף פרמזן מעל. מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות. מחלקים תערובת בין מנות.
אופים סופלה עד נפוח ומתחיל חום על גבי, כ 20 דקות.