קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

סופלה גבינת פרמזן

סופלה גבינת פרמזן
מתכון זה מספק 15 מנות. עם 92 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, ביצים, גבינת צ'דר חריפה חבית קרקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סופלה גבינת פרמזן וגרוייר, סופלה גבינת Gruyère ופרמזן, ו Silverbeet ופרמזן סופלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. ביצים נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להכות בקלילות. תניח בצד. לנצח חלבונים ביצה בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים קמח ותבלינים; מערבבים היטב. לבשל 2 דקות. או עד מבעבע, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב היטב; לבשל על חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים גבינות; מבשלים עד מומס, ערבוב כל הזמן.
5
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חלמונים ביצה, ערבוב עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת; מגניב מעט. מערבבים בעדינות בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
6
יוצקים לתוך 1-1/2-qt. צלחת סופלה או תבשיל קדרה. עם קצה הכף, לעשות הזחה קלה או " מסלול "סביב החלק העליון של סופלה, 1 אינץ' מקצה, כדי ליצור " כובע עליון."
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
אופים 45 עד 50 דקות. או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק