סופלה גבינת פרמזן
מתכון זה מספק 15 מנות. עם 92 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, ביצים, גבינת צ'דר חריפה חבית קרקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סופלה גבינת פרמזן וגרוייר, סופלה גבינת Gruyère ופרמזן, ו Silverbeet ופרמזן סופלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ביצים נפרדות.
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להכות בקלילות. תניח בצד. לנצח חלבונים ביצה בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מוסיפים קמח ותבלינים; מערבבים היטב. לבשל 2 דקות. או עד מבעבע, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב היטב; לבשל על חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים גבינות; מבשלים עד מומס, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חלמונים ביצה, ערבוב עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת; מגניב מעט. מערבבים בעדינות בחלבון ביצה.
יוצקים לתוך 1-1/2-qt. צלחת סופלה או תבשיל קדרה. עם קצה הכף, לעשות הזחה קלה או " מסלול "סביב החלק העליון של סופלה, 1 אינץ' מקצה, כדי ליצור " כובע עליון."
אופים 45 עד 50 דקות. או עד חום זהוב.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק