סופלה גריטס גביני
המתכון גבינה גריטס סופלה מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל חריף, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סופלה גריסים", סופלה ביתי גריסים, ו סופלה שיבולת שועל בין לילה.
הוראות
בנדיבות חמאה 3 qt. צלחת אפייה; להקפיא 10 דקות.
בינתיים, להביא 3 כוסות מים ו 1 כפית. מלח לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל; לחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד מעובה.
לטאטא בחלב, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד גריסים הם שמנת.
הסר מהחום, ומערבבים תירס, הבא 7 מרכיבים, הנותרים 3 כפית. מלח.
תערובת מורחת בצלחת מוכנה.
מניחים על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום עם גליל ג ' לי.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד נפוח, המשרד סביב הקצוות, מעט רך במרכז.
הסר מהתנור כדי מתלה חוט, מגניב 5 דקות לפני ההגשה.