סופלה דבש-כתום
אם יש לכם תמצית vanillan, מיץ תפוזים, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סופלה כתום, סופלה כתום, ו סופלה תפוז בטבור (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הסופלה: מחממים התנור ל 375 מעלות F בנדיבות חמאה צלחת סופלה 4 כוס. לעטוף את המנה עם צווארון קלף בחמאה (ראה מימין).
מפזרים בפנים עם סוכר ולנער את עודף.
מערבבים את גבינת השמנת, גבינת עיזים, שידות תפוז ולימון ואת הוניל בקערה גדולה. הכה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה ורך, על 2 דקות. לנצח את החלמונים עד incorporated. (בשלב זה, התערובת יכולה להיות מכוסה בקירור עד 6 שעות; להביא לטמפרטורת החדר לפני המשך.)
כאשר מוכן לאפות, לשים את החלבונים ביצה בקערה גדולה והכה עם מיקסר על מהירות בינונית עד קצף. (ודא הקערה ומכות נקיות.) להגדיל את המהירות בינונית גבוהה בהדרגה להוסיף 6 כפות סוכר; להכות עד נוקשה מבריק.
מערבבים שליש מהחלבונים לתוך תערובת הגבינה כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות את השאר עד רק משולב. (זה בסדר אם כמה פסים של ביצה לבן להישאר.)
מעבירים את התערובת למנה מוכנה ואופים במרכז התנור עד נפוח וזהב, כ -35 דקות.
מערבבים את מיץ התפוזים, הדבש וקורט של מלח בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, על 4 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף את המקטעים הכתומים.
הסר את הסופלה מהתנור והסר את קולר הקלף.
מגישים מיד עם compote-סופלה יתחיל לשקוע לאחר כמה דקות.