סופלה ירקות וגבינה
ירקות וסופלה גבינה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קמח, בצל, כרוב ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סופלה חורף סקווש וירקות, סופלה שיבולת שועל עם ירקות ובצל מתוק, ו סופלה חזיר וגבינה.
הוראות
מניחים ירקות במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 6 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים קמח, מלח, רוטב חריף ופלפל; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ומבשלים עד עבה מבעבע( כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים חלמונים בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלמון למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 1 דקה. מערבבים בירקות ו 3 כפות גבינה.
יוצקים לתוך קערה גדולה, וקריר מעט.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהחלבון לתוך תערובת הירוקים; מקפלים בעדינות בחלבון הביצה הנותר. מעיל צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם. תערובת ביצה כפית לתוך צלחת מוכנה; מפזרים 1 כף גבינה.
מניחים צלחת בתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר סופל מהתנור).
אופים במשך 40 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.