קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

סופלה לימון

סופלה לימון
צריך מתאבן חלב חינם? סופלה לימון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם סוכר מגורען, לימון קל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: סופלה לימון, סופלה לימון, ו סופלה לימון-שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קל מעיל 5 משומן קל 4-עוז. ramekins עם סוכר מגורען, רועד את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים על מחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להקציף יחד 1 כוס לימון curd ו הבא 2 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת קרד באמצעות מרית גומי; לקפל את החלבונים הנותרים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
יוצקים בעדינות לתוך ramekins, מילוי למעלה. הפעל קצה האגודל סביב הקצוות של ramekins, מנגב נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים ב 400 במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 350, ואופים 4 דקות או עד souffls לעלות ולהגדיר. (מרכז צריך להיות רופף מעט כאשר מזועזע.) אבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים מיד עם שאריות לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר