קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה פירות פסיפלורה קפואה

סופלה פירות פסיפלורה קפואה
אם $1.24 למנה נופל בתקציב שלך, סופלה פירות פסיפלורה קפוא יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. אם יש לך עיסת פירות תשוקה, ג'לטין, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים, עוגת מרנג פירות קפוא, ו סופלה אפרסק קפוא.

הוראות

1
חותכים נייר לרצועות 6 (13-על ידי 2 1/2 אינץ'). לעטוף רצועה בחוזקה סביב מחוץ לכל ramekin כדי ליצור צווארון 1 אינץ ' קלטת חופפים מסתיים יחד. מסדרים ramekins על תבנית אפייה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מפזרים ג ' לטין מעל מיץ ליים בסיר קטן ולתת לרכך 1 דקה. מערבבים עיסת פרי תשוקה וחום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים לקערת מתכת, ואז מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ותערובת של צינה מהירה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתעבות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים סוכר ומים בסיר כבד 1 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף את הגבישים מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים מבלי לערבב עד הסירופ רושם 114° על מדחום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד סירופ רותח, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח במיקסר במהירות בינונית עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים סירופ בזרם איטי למטה בצד של קערה מיקסר, להכות כל הזמן במהירות גבוהה, ולהמשיך להכות עד מרנג הוא טמפרטורת החדר, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף רבע מקצפת לתוך עיסת פסיפלורה כדי להאיר, ולאחר מכן לקפל עיסת הנותרים מקצפת יחד עם קצפת. כף לתוך ramekins, ממלא אותם 1/3 עד 1 אינץ ' מעל חישוקים.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקפיא עד המשרד, ואז לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בואו סופלה לרכך במקרר כ 20 דקות לפני ההגשה.
10
* זמין בשווקים לטיניים.
1
סופלה יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר קפוא. אם אתה לא יכול למצוא עיסת פסיפלורה קפואה לא ממותקת, אתה יכול להחליף 12 פרי תשוקה בשלים. כוח בשר דרך מסננת בסדר לתוך קערה (עיסת יהיה נוזלי מאוד), זורק זרעים. אם בטיחות ביצה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להחליף אבקת חלבונים, כגון רק לבנים, ו reconstitute על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
פסיפלורהפסיפלורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כל מנה מכילה כ 176 קלוריות ו 5 גרם שומן.
3
גורמה