קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה קרפ של חבוש קלבדוס

סופלה קרפ של חבוש קלבדוס
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, Calvados Sidecars, ו צדפות עם קלבדוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את כל מרכיבי קרפ עד חלקה, ואז צמרמורת, מכוסה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מערבבים מים, סוכר, גרידה, וקורט של מלח בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חבושים ומבשלים, מכוסה, עד הפרי הוא רך מאוד אבל לא מתפרק, 1 עד 1 1/4 שעות. תשליך גרידה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1
מברשת קלה מחבת nonstick 8-9 אינץ ' עם חמאה, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים בבלילה 1/4 כוס קטנה, מיד הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל תחתון. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט.) לחזור מחבת כדי לחמם ולבשל קרפ עד רק להגדיר וזהב סביב הקצוות, 10 עד 15 שניות. שחרר קצה קרפ עם מרית גומי חסינת חום, ולאחר מכן להעביר קרפ לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מברשת מחבת עם חמאה יותר ולעשות 3 קרפים יותר באותו אופן, לערום קרפים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
למדוד 3/4 כוס פירות עלומים עם כפית מחוררת וסירופ בישול 3 כפות (שארית רזרבה בסיר), ולאחר מכן פירה במעבד מזון עם וניל 1 כף קלבדוס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את הפירות הנותרים מסירופ שמור עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים סירופ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה אחרת, ואז לחזור לסיר ומרתיחים עד מופחת על 1/2 כוס, 8 עד 12 דקות. מערבבים במיץ לימון וכף הנותרים קלבדוס וקריר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
CalvadosCalvados
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מדוד 3/4 כוס פירות שמורים, ואז קוצצים ומניחים בצד. מערבבים את הפירות הנותרים לסירופ מופחת ומניחים בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
הוסף סוכר מגורען בזרם איטי, פועם, ומכה במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש של לבנים לתוך purée חבושים, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בעדינות פירות קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
מברשת הצדדים התחתון של קרפים עם קצת חמאה מומסת ולשים במחבת אפייה רדודה 15 על 10 אינץ ' (כמחצית מכל קרפ יהיה לתלות מעל). מחלקים תערובת סופלה בין קרפים, כפית אותו במרכז ומפיצים אותו מעל מחצית מכל קרפ. בעדינות לקפל את החצי השני של כל קרפ מעל מילוי לנוח על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים עד מילוי הוא נפוח, להגדיר, וזהב חיוור כתמים, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
קרפים אבק עם סוכר ממתקים ומגישים מיד עם חבושים שמורים וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרפיםקרפים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
* קרפים ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* חבושים עלומים בסירופ ו purée חבושים ישתפר בצבע אם עשה לפחות 1 יום קדימה והוא יכול להיעשות 5 ימים קדימה. חבושים עלומים מגניבים בסירופ לחלוטין, חשופים, ואז צוננים, מכוסים. במידת האפשר, לעשות purée חבושים לפחות 1 יום לאחר ציד בלתי חוקי (כדי לאפשר צבע של חבושים כדי לשפר) וצינה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר