סופלה שוקולד
סופלה שוקולד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, קקאו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פודינג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג קסם שוקולד-אובססיה שנייה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375 F. השתמש 1 כף של החמאה כדי גריז אחד 16 אונקיה או שני 8 אונקיות ramekins. מעיל ramekins עם הקקאו, הקשה את excess.In קערה גדולה, מעל מחבת מים רותחים, ממיסים את השוקולד ואת החמאה הנותרת. מערבבים מדי פעם עד חלקה.
הסר מהחום ולהוסיף את הוניל.
להקציף את החלמונים אחד בכל פעם עד חלקה. הגדר aside.In קערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עם סוכר, מלח, קרם של טרטר עד פסגות נוקשה (אבל לא יבש) טופס. בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך השוקולד. כף לתוך ramekins. (המתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.)
אופים עד נפוח ולהגדיר, 40 דקות עבור סופל 16 אונקיה, 20 דקות עבור שני קטנים יותר. (אם אפוי ישירות מהמקרר, להוסיף 5 עד 10 דקות.)
מגישים מיד עם רוטב פודינג.