קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
סופלה שוקולד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, קקאו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פודינג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג קסם שוקולד-אובססיה שנייה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 375 F. השתמש 1 כף של החמאה כדי גריז אחד 16 אונקיה או שני 8 אונקיות ramekins. מעיל ramekins עם הקקאו, הקשה את excess.In קערה גדולה, מעל מחבת מים רותחים, ממיסים את השוקולד ואת החמאה הנותרת. מערבבים מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ולהוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
3
להקציף את החלמונים אחד בכל פעם עד חלקה. הגדר aside.In קערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עם סוכר, מלח, קרם של טרטר עד פסגות נוקשה (אבל לא יבש) טופס. בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך השוקולד. כף לתוך ramekins. (המתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
אופים עד נפוח ולהגדיר, 40 דקות עבור סופל 16 אונקיה, 20 דקות עבור שני קטנים יותר. (אם אפוי ישירות מהמקרר, להוסיף 5 עד 10 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים מיד עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)