סופלה שוקולד-וויסקי טארטס
טארטס סופלה שוקולד-ויסקי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, אבקת סוכר, גבישי קפה נמסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות סופלה שוקולד חמות, סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים את כל החומרים במעבד רק עד שהבצק מתאסף יחד. לעצב בצק לתוך יומן.
חותכים ל 8 סיבובים שווים. לחץ 1 עגול מעל הצדדים התחתון ומעלה של כל שמונה 4 1/2 x 3/4 אינץ מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת. נקב את הקשה במזלג.
אופים קרום עד זהב חיוור, כ -18 דקות. מגניב מחבתות על מתלה.
להפריש נדיב 1/3 כוס שוקולד קצוץ.
מקום שנותר שוקולד קצוץ בקערת מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); מערבבים עד נמס וחלק.
להקציף בוויסקי, וניל, קפה ומלח, ואז חלמונים. לנצח חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חצי מהלבנים לתערובת שוקולד. מקפלים שמורות 1/3 כוס שוקולד קצוץ, ולאחר מכן הנותרים לבנים. מחלקים תערובת בין קרום. להקפיא לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לכסות ולשמור קפוא.)
מחממים תנור ל 191°. לדחוף את התחתית של טארט קפוא עד לשחרר מן הצדדים פאן. מסדרים טארטלים על תחתיות מחבת על תבנית אפייה.
אופים עד מילוי פחזניות ומתחיל לפצח, על 20 דקות.
מניחים טארט על צלחות. כפית קצפת לצד. למעלה עם שבבי שוקולד, אם תרצה.