בייקון עטוף תפוחי אדמה עם רוטב בצל ירוק
בייקון עטוף תפוחי אדמה עם רוטב בצל ירוק דבש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 534 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל ירוק, פלפל סדוק, תפוחי אדמה איידהו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו תפוחי אדמה עטופים בבייקון ברוטב דבש, נגיסות תפוחי אדמה עטופות בבייקון ברוטב שמנת חמוצה, ו אטריות תפוחי אדמה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל תפוח אדמה ל 8 טריזים parboil עד מזלג מכרז.
במחבת גדולה מחוממת מראש, שמן חום על חום בינוני גבוה. לעטוף כל טריז תפוחי אדמה עם רצועת 1 של בייקון ומאובטח עם קיסם 1 בכל קצה. מחבת מטוגנת בשמן עד בייקון ותפוח אדמה הם חום זהוב, כ 8 עד 10 דקות, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים לחום כל הצדדים באופן שווה.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים חמאה, דבש, פלפל שחור, בצל ירוק ופטרוזיליה. מערבבים עם כפית עד מעורב באופן מלא.