סופלה שוקולד חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סופלה שוקולד חם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר, שוקולד מריר, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד.
הוראות
גריז תחתית רק של שנים עשר 6-עוז. ramekins או כוסות פודינג; להפריש. במיקרוגל גדול, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד חלקה. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלמונים במהירות גבוהה במשך 3 דקות או עד אור ורך. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה בצבע לימון, על 5 דקות. מקציפים בתערובת שוקולד.
שלב קמח ואבקת אפייה; הכה לתערובת ביצים רק עד בשילוב.
מלא ramekins מוכן חצי מלא; מפזרים מרשמלו.
אופים ב 400° במשך 12-15 דקות או עד העליון הוא נפוח והמרכז מופיע להגדיר.
מפזרים קינמון-סוכר; לשרת מיד. מקררים שאריות.