קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד חם

סופלה שוקולד חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סופלה שוקולד חם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר, שוקולד מריר, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד.

הוראות

1
גריז תחתית רק של שנים עשר 6-עוז. ramekins או כוסות פודינג; להפריש. במיקרוגל גדול, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלמונים במהירות גבוהה במשך 3 דקות או עד אור ורך. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה בצבע לימון, על 5 דקות. מקציפים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
שלב קמח ואבקת אפייה; הכה לתערובת ביצים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מלא ramekins מוכן חצי מלא; מפזרים מרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים ב 400° במשך 12-15 דקות או עד העליון הוא נפוח והמרכז מופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מפזרים קינמון-סוכר; לשרת מיד. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)