סופלה שוקולד כפול עם רוטב וניל עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שעועית וניל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, ו סופלה שוקולד כפול עם רוטב פטל.
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לחמם 1 1/4 כוסות חלב 1/2 שעועית וניל בסיר קטן, כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות. לגרד זרעים שעועית וניל, ולהוסיף זרעים לחלב. להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
חלב
3
שלב 3 כפות סוכר, 2 חלמונים ביצה, וקורטוב של מלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת הביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
מחבת
4
תערובת חלב חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה( לא להרתיח), ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט תערובת מעילה את הגב של כף, ערבוב כל הזמן. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
כדי להכין את הסופל, מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מעיל קל צלחת סופל 2 ליטר עם ספריי בישול. מעיל עם 2 כפות סוכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סוכר
7
חום 1 כוס חלב 1/2 וניל שעועית מעל חום בינוני בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות. לגרד זרעים שעועית וניל. מערבבים זרעים לחלב; להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
חלב
9
מוסיפים 1/2 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח לתערובת חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
אבקת קקאו
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
הסר מהחום, ומערבבים בשוקולד עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
11
בואו מגניב 5 דקות.
12
מניחים 2 חלמונים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
13
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כף לתוך צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
שוקולד
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
14
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר סופל מהתנור); אופים 25 דקות נוספות או עד לתפוח ולהגדיר.