סופלה שוקולד עם פיסטוקים
סופלה שוקולד עם פיסטוקים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שוקולד למחצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סופלה שוקולד לשניים, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 4 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול, ואבק כל ramekin עם 1 כפית סוכר.
מערבבים שוקולד, חמאה, ו 3 כפות סוכר בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד מומס.
מוסיפים קקאו, קמח ומלח, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. בהדרגה מערבבים בחלב; מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה (כ 3 דקות), תוך ערבוב מתמיד.
מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
להוסיף הנותרים 3 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל רבע של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד; הליך חוזר עם תערובת ביצה לבן הנותרים, רבע אחד בכל פעם. כפית לתוך ramekins מוכן; מפזרים כל מנה עם 1 כפית אגוזים.
אופים ב 375 במשך 20 דקות.