תבשיל תרד של גרוייר
תבשיל תרד Gruyere עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח ופלפל, קמח, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל תרד Gruyere, קיש תרד & Gruyere, ו סופלה תרד וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התרד על פני מים רותחים בסיר מצויד סל ספינת קיטור, וקיטור 2 עד 3 דקות, עד נבול.
הסר תרד למסננת וקריר עם מים קרים. לאחר קריר למגע, לסחוט לחות רבה ככל האפשר מהתרד.
בסיר, להתחיל להכין רוטב לבן על ידי חימום 1/4 כוס חמאה על חום בינוני. לאחר נמס, מערבבים בקמח ומבשלים דקה אחת. ואז מוסיפים חצי מהחלב ומקציפים. לאחר incorporated, להוסיף את שאר החלב, מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית עד נמוך ולאפשר להתבשל במשך שמונה עד עשר דקות, ערבוב לעתים קרובות עד הרוטב התעבה.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קוצצים את התרד מקורר להתפשט באופן שווה לתוך קל חמאה, צלחת אפייה רדודה.
מניחים טפיחות קטנות של החמאה הנותרת על גבי התרד. מתבלים קלות במלח, פלפל ופפריקה.
מפזרים גבינת Gruyere באופן שווה מעל.
מניחים בתנור תחת broiler במשך עשר דקות, או עד העליון הוא השחמה.