סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז
סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. אם יש לך שוקולד, שעועית וניל קרם אנגלייז, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז, סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז, ו סופגניות שוקולד עם "קרם אנגלייז".
הוראות
בקערה, מערבבים את העוגיות המרוסקות עם 2 כפות של הסוכר.
מברשת שמונה ramekins 4-אונקיה עם חמאה ומעיל עם תערובת העוגיות, לשפוך את העודף.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה ומקררים.
בדוד כפול, להמיס את 3 כפות חמאה עם שוקולד מריר ולא ממותק.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את חלמונים ביצה עם 6 כפות של הסוכר במהירות בינונית עד חיוור מעובה, על 4 דקות. בהדרגה לנצח את השוקולד מקורר.
בקערה אחרת, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עם המלח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הנותרים 2 כפות סוכר עד הלבנים הם מבריק. מקפלים רבע מהחלבונים לתוך השוקולד, ואז מקפלים את השאר עם מרית גומי. כפית הבלילה לתוך ramekins, ממלא אותם כמעט עד הסוף.
מפזרים כל סופל עם 1/2 כפית של תערובת העוגיות. הפעל את האגודל בתוך השפה של כל ramekin להחליק את הצדדים ולעזור souffls לעלות באופן שווה.
אופים את הסופלים במרכז התנור במשך 15 דקות, או עד שקם והניח סביב הקצוות אבל עדיין רך במרכזים. הגדר את ramekins על צלחות heatproof לשרת מיד עם שעועית וניל Crme Anglaise.