סופלה פטל שוקולד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד, קרם של טרטר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סופלה שוקולד-פטל, עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, ו סופלה פטל פחמימות נמוכה W / מרכז שוקולד מותך (מתכונים דומים).
הוראות
1
להתאים את מנות סופלה הפרט עם 6 אינץ 'רחב להקות כפולות של נייר, מוברש עם שמן צמחי ללא טעם, כדי ליצור צווארונים המשתרעים 3 אינץ' מעל השפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
בקערה חסינת חום גדולה מעל מים רותחים בקושי, להמיס את שני השוקולדים, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. בקערה עם המיקסר לנצח את החלמונים עד שהם עבים וחיוורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר קטן, לשלב את מיץ פטל עם 1 1/2 כפות סוכר. להביא תערובת פטל לרתיחה, להוסיף אותו חלמונים ביצה בזרם, להכות כל הזמן, להכות את התערובת במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עם 50 קלוריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיף את תערובת החלמון לתערובת השוקולד בזרם, פועם כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
בקערה גדולה עם המיקסר לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף, להוסיף את הקרם של טרטר, ולהכות את הלבנים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הסוכר שנותר, קצת בכל פעם, ומכים את הלבנים עד שהם מחזיקים פסגות מבריקות נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
בקערה צוננת עם המיקסר לנצח את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מערבבים 1/4 של הלבנים לתוך תערובת השוקולד, לקפל את הלבנים הנותרים, ורק לפני שהם משולבים לחלוטין, לקפל את הקצפת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כפית את התערובת לתוך צלחת סופלה מוכן, להחליק את החלק העליון, לצנן את הקינוח, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפחות 3 שעות, או עד שנקבע. רק לפני ההגשה, להסיר את הצווארון בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
(הסופלה עשוי להיות מוכן 1 יום מראש ונשמר מכוסה ומקורר עם קולר לסכל במקום).
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
Africa. Kgm
מרכיבים שתצטרך
Sauternes
2
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.