סופלה תירס ותרד
סופלה תירס ותרד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, קמח, תירס וחלב אידוי. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סופל תירס, סופלה תירס, ו סופלה תירס אפוי.
הוראות
שלב תירס ותרד; מניחים בצד. בסיר על אש נמוכה, ממיסים חמאה.
מוסיפים קמח ומערבבים לקבלת עיסה חלקה. מערבבים מלח. מוסיפים חלב בהדרגה; מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה. מגניב.
שלב ביצים, פימינטוס ובצל; מקפלים לתערובת חמאה מקוררת. מקפלים פנימה תירס ותרד.
יוצקים לתוך 8-ב משומן. 4 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום של 350 למשך 45-50 דקות או עד לסיום. פורסים להגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את טיטוס זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
![טיטוס זינפנדל]()
טיטוס זינפנדל
מבחינה ויזואלית היין הזה משפיע כמו פרופיל הטעם, עם ליבה סגולה מלכותית אטומה להפליא המפנה את מקומה לשפה אדומה אודם ברורה. שיבולת שועל קלויה ותווי סוכר חום מתכרבלים סביב פטל חמוציות עסיסי על האף, מזכירים פריך ממש מחוץ לתנור, ואחריו הפחתת תות בלסמי, עלי כותרת ורדים קלושים ורק רמז לאוכף. על טוסט החיך, אלון ותות תות מוכתר על ידי סרט גבוה, בהיר של קרמל, וגלימה תפוחים טעימים אדומים וממתקים אבטיח. הוא ארוך ורזה על החיך, עם גוף בינוני וגימור נצחי המראה גילנות ניכרת בטאנינים.