קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סופלה תירס ותרד

סופלה תירס ותרד
סופלה תירס ותרד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, קמח, תירס וחלב אידוי. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סופל תירס, סופלה תירס, ו סופלה תירס אפוי.

הוראות

1
שלב תירס ותרד; מניחים בצד. בסיר על אש נמוכה, ממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים קמח ומערבבים לקבלת עיסה חלקה. מערבבים מלח. מוסיפים חלב בהדרגה; מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שלב ביצים, פימינטוס ובצל; מקפלים לתערובת חמאה מקוררת. מקפלים פנימה תירס ותרד.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
יוצקים לתוך 8-ב משומן. 4 אינץ'. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים בחום של 350 למשך 45-50 דקות או עד לסיום. פורסים להגשה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את טיטוס זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
טיטוס זינפנדל
טיטוס זינפנדל
מבחינה ויזואלית היין הזה משפיע כמו פרופיל הטעם, עם ליבה סגולה מלכותית אטומה להפליא המפנה את מקומה לשפה אדומה אודם ברורה. שיבולת שועל קלויה ותווי סוכר חום מתכרבלים סביב פטל חמוציות עסיסי על האף, מזכירים פריך ממש מחוץ לתנור, ואחריו הפחתת תות בלסמי, עלי כותרת ורדים קלושים ורק רמז לאוכף. על טוסט החיך, אלון ותות תות מוכתר על ידי סרט גבוה, בהיר של קרמל, וגלימה תפוחים טעימים אדומים וממתקים אבטיח. הוא ארוך ורזה על החיך, עם גוף בינוני וגימור נצחי המראה גילנות ניכרת בטאנינים.