אם יש לכם שעועית לימה תינוק, חמאה, שעועית לימה בתרמילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Succotash, Succotash, ו Succotash (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר בייקון עם כפית מחוררת כדי לנקז מגבות נייר, ולאחר מכן להוסיף חמאה לשומן במחבת להמס על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים תירס, שעועית לימה, פלפל, וחלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שמנת, מים, מלח ופלפל, ואז מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהירקות רכים, 10 עד 15 דקות. מערבבים בייקון, בצל ירוק, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1
ירקות ניתן לחתוך 2 שעות קדימה ומקורר בקערה, מכוסה. (בצל ירוק צונן בנפרד.)
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.