סורבה אבטיח עם ג'ל בזיליקום יין
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר, אבטיח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום, אבטיח פרוסה-אבטיח קפוא ויין רוזה, ו סורבה אבטיח.
הוראות
להביא סוכר, מים, גרידה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להפחית את החום ומבשלים, מבלי לערבב, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, 2 דקות.
שים אבטיח בבלנדר, ולאחר מכן להוסיף סירופ ומיץ לימון להתמזג עד חלקה.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה על עיסת והשלכת כל מוצקים הנותרים.
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להקפיא עד המשרד.
בזיליקום בלאנש בסיר 3 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 שניות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים בזיליקום וסוחטים יבש.
להביא יין, סוכר, גרידה, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר 2 ליטר ניקה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז ומבשלים 2 דקות.
בעוד סירופ יין מבעבע, מפזרים ג ' לטין על הנותרים 2 כפות מים בקערת מתכת גדולה ולתת לרכך 1 דקה.
יוצקים על סירופ יין 1/2 כוס דרך מסננת רשת בינונית מרופדת במגבת נייר לחה לתוך תערובת ג 'לטין (מילואים מצופה מסננת), ולאחר מכן מערבבים עד ג' לטין מומס.
מערבבים סירופ שנותר עם בזיליקום ומיץ לימון בבלנדר ניקה עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לשפוך דרך מסננת מרופדת לתוך תערובת ג ' לטין. להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד קר, כ 15 דקות, ואז להירגע במקרר, חשוף, עד שנקבע, לפחות 2 שעות.
בעדינות להקציף gelée לשבור לחתיכות קטנות לשמש מיטה עבור סקופים של סורבה.
* סורבה יכול להתבצע 1 יום קדימה.* Gelée (unbroken) ניתן בקירור עד 8 שעות. (כיסוי לאחר 2 שעות.)