קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סורבה אבטיח עם ג'ל בזיליקום יין

סורבה אבטיח עם ג'ל בזיליקום יין
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר, אבטיח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום, אבטיח פרוסה-אבטיח קפוא ויין רוזה, ו סורבה אבטיח.

הוראות

1
להביא סוכר, מים, גרידה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להפחית את החום ומבשלים, מבלי לערבב, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
שים אבטיח בבלנדר, ולאחר מכן להוסיף סירופ ומיץ לימון להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה על עיסת והשלכת כל מוצקים הנותרים.
4
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1
בזיליקום בלאנש בסיר 3 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 שניות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים בזיליקום וסוחטים יבש.
מרכיבים שתצטרך
3
להביא יין, סוכר, גרידה, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר 2 ליטר ניקה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד סירופ יין מבעבע, מפזרים ג ' לטין על הנותרים 2 כפות מים בקערת מתכת גדולה ולתת לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים על סירופ יין 1/2 כוס דרך מסננת רשת בינונית מרופדת במגבת נייר לחה לתוך תערובת ג 'לטין (מילואים מצופה מסננת), ולאחר מכן מערבבים עד ג' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים סירופ שנותר עם בזיליקום ומיץ לימון בבלנדר ניקה עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לשפוך דרך מסננת מרופדת לתוך תערובת ג ' לטין. להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד קר, כ 15 דקות, ואז להירגע במקרר, חשוף, עד שנקבע, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
7
בעדינות להקציף gelée לשבור לחתיכות קטנות לשמש מיטה עבור סקופים של סורבה.
מרכיבים שתצטרך
1
* סורבה יכול להתבצע 1 יום קדימה.* Gelée (unbroken) ניתן בקירור עד 8 שעות. (כיסוי לאחר 2 שעות.)
מרכיבים שתצטרך