סורבה גואנבנה עם פירות טרופיים
Guanabana שרבט עם פירות טרופיים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך ג'לטין, מיץ ליים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו סורבה גואנבנה עם פירות טרופיים, שרבט טרופי, ו שרבט טרופי של הרגע האחרון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סוכר 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מעבירים סירופ לקערת מתכת וצינה מהירה על ידי הצבת קערה באמבט קרח וערבוב מדי פעם עד קר, כ 5 דקות.
להוסיף הנותרים 1/4 כוס מים לסיר ומפזרים ג ' לטין על זה, ואז לתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מביאים לרתיחה חשופה, ערבוב עד ג ' לטין מומס.
מוסיפים לסירופ יחד עם חלב ופרה guanabana.
להקפיא תערובת במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, על 2 שעות.
לקלף, חצי, ופפאיה זרע, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס. לקלף מנגו בור, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות בגודל ביס. לזרוק פירות עם זרעי רימון ומיץ ליים ומגישים עם שרבט מרוכך מעט.